Az EA sem lesz ott a 2019-es E3-on

Az EA sem lesz ott a 2019-es E3-on

Saját rendezvényt szervez az Electronic Arts és ezért kihagyja az E3-at!

Egy újabb hatalmas cégóriás is kihagyja az E3-at, azaz az Electronic Entertainment Expot, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari kiállítását, ami minden évben elhozza a videojáték rajongók számára a kánaánt. A Sony már korábban bejelentette, hogy nem látja értelmét annak, hogy részt vegyen az expón.

A napokban az Electronic Arts jelentette be, hogy szintén negligálják az E3-at és helyette az EA Play eseményen mutatják majd be a terveiket, amik meghatározhatják a következő hónapokat és akár éveket is. Az EA Play közvetlenül az E3 előtt zajlik majd június 7-9. között Los Angelesben. A fókusz a játékokon van és nem a felesleges beszéden, ennek jegyében jöhetnek majd futószalagon a jobbnál jobb bejelentések, játékmenet videók és trailerek. A legjobban talán a Star Wars Jedi: Fallen Orderre lehetünk kíváncsiak, mert a Respawn Entertainment legutóbbi dobása, az Apex Legends is hatalmasat dobbantott világszerte. A másik cím, amire már négy éve várunk a Sea of Solitude, a különleges kalandjáték, amiben egy elhagyatott víz alatti várost fedezhetünk fel Kay-jel és deríthetjük ki, hogy mi is a bennünk rejtőző titok nyitja.

Az EA-ről mindenkinek megvan a véleménye, de az biztos, hogy az Anthem hatalmas bukását valamilyen módon orvosolni kell és ehhez az Apex Legends lehet, hogy nem lesz elég önmagában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!