Frenetikus dalt írt egy rajongó KriszhAdvice-ról

Frenetikus dalt írt egy rajongó KriszhAdvice-ról

Remek ritmussal és príma rímekkel foglalja össze, hogy miről is szól Kriszh munkássága!

KriszhAdvice-t a magyar Fortnite közösség számára biztosan nem kell bemutatni, egyértelműen a legnézettebb magyar Fortnite streamer ő, akinek az adásain minden olyan néző békét találhat, aki tud azonosulni vele. Mint ahogyan a legnagyobbak is, ő is indult valahonnan, őt sem nézték mindig több ezren, és természetesen nem a Fortnite volt az első játéka.

KriszhAdvice Béke Szigetének koncepciója egy nagyszerű dolog, ahol az emberek a közvetítéseit élvezve tényleg jókedvet találhatnak. Ahogy telt az idő ő is nagyon sokat fejlődött, nyitott más játékok felé, főleg a marathoni hosszúságon streameknél, legutóbb például a Sea Thieves kalandjaiba vetette bele magát ezzel is egy másfajta szórakozást kínálva a nézőinek.

Nem olyan rég egyik követője, TEÓ külön nótát írt Kriszh-nek, amivel nagyszerűen összefoglalta, hogy az ő csatornája, az ő tevékenysége miről is szól.

Természetesen a muzsikát Kriszh élőben hallgatta meg.

Ahogy az köztudott Kriszh-t sokan támadják, de kétségtelen, hogy rengeteg embernek szokta feldobni a napját egy-egy élőadással, hiszen nemrég elérte Twitch-en a 150 ezer követőt is. Pacsi neki is és természetesen TEÓ-nak is, nekünk nagyon bejött a szerzeménye!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!