Half-Life-ra hajazó CT modellek és automata FN SCAR  8 évvel ezelőtt - CS:GO retró 5. rész

Half-Life-ra hajazó CT modellek és automata FN SCAR 8 évvel ezelőtt - CS:GO retró 5. rész

Új videó került elő a játék egy korai, kezdetleges béta verziójából.

A CS:GO retró sorozat első részében már láthattunk egy videót az első hivatalos meccsről a játékkal, most viszont egy nagyon jó minőségű, új felvétel került elő 2011-ből. Egészen pontosan a kezdeti, 1.0.0.40 béta verziót láthatjuk, ami nem csak azért érdekes, mert jó újra látni a régi Train pályát, hanem mert azóta kivágott tartalmak is vannak benne.

01Fontos tudni, hogy a verzió sosem élte meg a publikus tesztelést, amit itt láttok az mind a fejlesztők ötlete volt, de végül nem kerültek be a játék későbbi verziójába. Elsőként a CT modellek tűnhetnek fel, amik a grúziai fegyveres erőket képviselték a játékban és amikről nem tudjuk, hogy miért lettek kivágva később. Nekem elsőre egyébként úgy néznek ki, mintha a Half-Life 2 combine egységeiről mintázták volna őket.

A Half-Life 2 combine katonái

És szemügyre vehetünk egy olyan fegyvert is, amit szintén kivágtak a fejlesztők. FN SCAR típus ugyan van a játékban, de a 17-es verziójú SCAR nem egy autosniper, hanem egy AR volt, amit az M4 helyett vásárolhattunk volna. A valóéletben minden bizonnyal ez a SCAR-L típusnak felelt volna meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!