Megújult az Esport1 - Megnyitja sorait az Esport1 Közösség

Számos menő újítással készültünk Nektek, hogy még nagyobb kényelemből élvezhessétek az e-sport és a gaming világ történéseit!

Ha ma, amikor felléptél az Esport1-re furának találtad az oldalt, akkor ne aggódj, az észrevételed jogos, valóban elég sok minden módosult. Ebben a cikkben átvesszük részletesen, hogy milyen funkciókkal bővültünk. Tartsatok velünk!

Regisztráció

Első és legfontosabb, amire minden egyéb új funkció is épül, az a regisztráció. Mostantól lehetőségetek van létrehozni egy Esport1 profilt, amivel aztán jobbra-balra kalandozhattok a weboldalon és használhatjátok a többi újítást is. Ezt kétféleképpen tehetitek meg; regisztrálhattok a hagyományos módon, amikor ti adtok meg minden adatot, vagy akár a GoodID-val is, ami egy szuper biztonságos elektronikus irattárca. Bővebben ITT olvashattok a GoodID-ról. Érdemes ezt az appot használni, ugyanis lesznek alkalmak, amikor a GoodID felhasználók dupla pontokat zsebelhetnek be. Útmutatót az alap regisztrációhoz ITT, a GoodID-shoz pedig ITT találhattok.

Profil

Ha megvan már a profilotok, akkor személyre szabhatjátok azt, tölthettek fel profilképet rá, feliratkozhattok az oldal különféle rovataira, illetve bekövethetitek az Esport1 TV csatornáit. Az Esport1 profiloddal mindent egy helyen érhetsz el, ami a felületeinken megjelenik.

Reakciók és kommentek

Ugyanezzel a profillal lehetőségetek nyílik a cikkekre a reakciógombok használatával visszajelzést küldeni, illetve kommenteket írni. Az oldalon belül a kommenteket most már egy sokkal jobb rendszerbe helyeztük bele, eddig is tudtatok az esport1.hu-n hozzászólást írni, ám az a Facebookon keresztül ment és nem volt az igazi. Az új hozzászólásrendszer már értesítéseket küld, láthatjátok például, ha valaki megjelölt titeket, vagy ha válaszoltak a gondolatotokra.

Hűségpont-rendszer

Most pedig elérkeztünk az oldal legjobb és egyben legösszetettebb részéhez, a húségpont-rendszerhez. Ezzel a rendszerrel E1 pontokat van lehetőségetek gyűjteni pusztán azzal, hogy aktívak vagytok az oldalon. A hűségpont-rendszer két részre osztható fel:

Hűségpont-rendszer a cikkekhez

Az alap verzió során pontokat gyűjthettek azzal, hogyha elolvastok cikkeket, illetve hozzászóltok azokhoz.

Hűségpont-rendszer a közvetítésekhez

Mivel a hírportál mellett egy TV-t is üzemeltetünk, így egyértelműen az adásainknál is nyitva áll a lehetősége a pontok szerzésének. Nem kell mást tennetek, mint a Twitch fiókotokat összekötni az oldallal, majd az oldalon nézni az adást, ami után a rendszer jóvá is írja a pontokat, de gyakran lesz olyan is, hogy véletlenszerűen, vagy külön névre szólóan extra pontot adunk a követőknek. Ugye milyen egyszerű?

Természetesen egy igazi gamernek küldetései is szoktak lenni, mi is csinálunk nektek megbízásokat, amikért cserébe extra pontokat zsebelhettek be!

És mire jók ezek a pontok?

Bizonyos mennyiségű pontért cserébe benevezhettek különféle nyereményjátékokra, ahol mindig más és más cuccra tehettek szert. Lesznek itt hardveres kiegészítők és in-game tartalmak is, szóval mindenképp megéri farmolni őket.

Ha kérdés merül fel bennetek az új felülettel kapcsolatban, és az útmutatókban nem találtok rá választ, írjatok nekünk egy üzenetet az Esport1 Facebook oldalán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!