Megéri megvenni a HWK 30-at?

Megéri megvenni a HWK 30-at?

Arra a kérdésre keressük a választ, hogy vajon érdemes-e pénzt kiadni az új német prémium könnyű tankért, a HWK 30-ért?

A HWK 30 már most megvehető a prémium felhasználói fiókkal rendelkező játékosok számára a Premium Shopban, és hamarosan mindenkinek elérhetővé válik. Addig is szeretnénk gyakorlati tapasztalatainkkal bővíteni korábbi cikkünket, amiben az M41 90 mm Bulldoggal hasonlítottuk össze. Abban a cikkben arra jutottunk, hogy a HWK 30 abszolút megéri majd az árát, de vajon tényleg így van?

Megéri az árát a HWK 30?

Történelmi háttér tekintetében a Ru 251 továbbfejlesztésének, valamint exportra szánták, -elsősorban Mexikóba. Elődje páncélzatát és fegyverzetét örökölte, de meghosszabbított testet és további támogató görgőkett kapott. A jármű csupán papíron létezett. A játékba tier VIII-as prémium német könnyű harckocsiként került be, és az M41 90 mm Bulldog nagy riválisaként érdemes számon tartani.

Játékmenet terén a HWK 30 nemcsak hogy képes ugyanarra, mint a Bulldog, de bizonyos szempontból túl is tesz rajta. Az M41 90 mm Bulldog egyik nagy hátránya ugyanis a normál lövedék sebessége, ami csupán 830 m/s, de a HWK 30 lövedéke különösen gyorsan, 1.080 m/s sebességgel száll. Továbbá a HWK 30 strapabíróbbnak is számít. Mindent egybevéve abszolút a régi idők Ru 251 érzését nyújtja.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak mindenképp, akiknek még nincs német tier VIII-as prémium könnyű tankjuk, mert egyértelműen jobb, mint a Bulldog. Ha valaki a legerősebb könnyű tankot keresi erre a szintre, akkor jobban jár, ha az LT-432-nél marad. Ugyanakkor azt hozzá kell tenni, hogy normál csatákban nincs nagy eltérés a HWK 30 és az LT-432 között, így az előző állítás inkább a csapatjátékra vonatkozik.

Egyetértesz ajánlókkal? Te beruházol erre a felderítőre, vagy ezúttal kihagyod a lehetőséget?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.