Küldetésekkel együtt tér vissza a Getaway LTM, a Baller pedig ultra fun

Küldetésekkel együtt tér vissza a Getaway LTM, a Baller pedig ultra fun

A skineken kívül számos mást is hozott magával a v8.10-es patch, például előkerült néhány új lehetséges fegyver is!

Nagyon komoly frissítést kaptunk a mai napon, rengeteg változtatást eszközölt az Epic Games, illetve rengeteg új kozmetikai kiegészítőt is készítettek, ezeket megtekinthetitek az alábbi cikkeinkben.

Most pedig vegyük végig a többi leaket, amik a játék más területeit érintik és bizony igen fontosak lehetnek. Kezdjük is a Getaway LTM-mel, mely több hónap után ismét visszatér. Az adatbányászok információ szerint a küldetések is visszatérnek a móddal együtt, tehát elméletileg a pajszer pickaxe ismét megszerezhetővé válik, illetve a régóta áhított gyémántláma táskákkal is bővül a felhozatal.

Másik fontos újdonság a Flintlock Pistol felbukkanása a fájlokban is, amit a nyolcadik szezon promó képén már láthattunk. Hangeffektek is vannak a fegyverhez.

Ám nem a pisztoly az egyetlen lehetséges újdonság, a jövőben kaphatunk egy új trapot is, amit a harmadik heti töltőképernyőn is láthatunk működés közben.

Továbbá a negyedik szezon különlegességének számító Gravity Stone ismét feltűnt a fájlokban, elképzelhető, hogy a jövőben valamilyen formában ismét viszont láthatjuk.

Ez pedig ugyan nem leak, de íme egy videó a megújult heal animációkról. Szerintünk nagyon király lett mind.

Végül pedig kijött a Baller hivatalos trailere is.

Az új járgány amúgy borzalmasan fun, természetesen beugrottunk egy Playgroundba lecsekkolni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!