MNEB CS:GO: A csapatok beengedték az ajtón a papírformát

MNEB CS:GO: A csapatok beengedték az ajtón a papírformát

Hihetetlen egyoldalú mérkőzésekkel kezdődött, de a végére szoros lett az MNEB 13. fordulója.

Elérkezett az MNEB csoportkörének utolsó hete, ahol a 13. és 14. fordulóban is 5 meccset játszanak a csapatok. A keddi nap igen egysíkúan kezdődött, de később azért bőven voltak izgalmak.

GAMERZONE.GG vs. JLNY

Túl sok mindent nem lehet elmondani a Cache-en játszódó meccsről, hisz az első és második félidőben is csak kétszer sikerült megvillannia a JLNY-nek, a GAMERZONE.GG borzasztóan magabiztos volt és nagyon kellenek nekik a pontok, így átgázoltak az utolsó előtti helyen álló csapaton. A végeredmény 16-4.

1998s vs. HoP

Ez a meccs is nagyon fontos volt mindkét csapat számára és egy kisebb rangadónak hívhattuk volna az összecsapást, de mint kiderült, erről a párharcról még kevesebbet lehet mesélni, mint az elsőről. A HoP hihetetlen elegánsan és magabiztosan játszott, esélyt sem adtak flash-éknek, akik épphogy elkerülték a totális megsemmisülést. A mérkőzés egyébként Mirage-on zajlott, de könnyen lehet, hogy ezúttal máshol is hasonló eredmény született volna. A meccs vége 16-1 torzsiék javára.

REVOLTE vs. GIWU

Ezúttal is Mirage-ra látogattak a csapatok, ahol hirtelen felindulásból megint egy stomp kezdődött el, de 10-1 után sikerült kimásznia a csávából V1CE-éknak és igen szép köröket hoztak leginkább Boconak köszönhetően, aki remekül játszott, de egyedül nagyon kevésnek bizonyult. A REVOLTE egyébként teljesen nyugodtan, néhol még talán hanyagul is játszott, de a meccs végeredménye egy pillanatig sem volt kétséges. Gabessonék nyerték ezt a mérkőzést is 16-9-re.

N6 vs. G_G

Remekül kezdte a kiesés elkerülésért harcoló G_G a meccset, gyorsan 5-0-ás előnyre tettek szert. Ezután viszont valami nagyon elszakadt, amit az N6 pedig ügyesen elkapott. Szépen lassan ledolgozták a hátrányukat, majd rájöhettünk, hogy egyáltalán nincs veszélyben a győzelmük.

Ezúttal is egyébként Cache volt a pálya C7upiX pedig remek meccset hozott, de a többiek sem szégyenkezhettek. Ez nem a G_G napja volt és ez a 16-8-as vereség azt jelentette, hogy már biztosan kiestek és nem jutnak be a rájátszásba.

G_G vs. GIWU

Itt már a kiesettek nyugalmával játszhatott a G_G, míg a GIWU igen fontos pontokért küzdött, ami a meccsen is meglátszódott, hisz leginkább a papírforma érvényesült. Már az első félidőben remekül támadott végig V1CE csapata, a második félidő pedig már sétagaloppnak számított Mirage-on 11-4-es előnnyel. A második félidőben a pisztolykört is megnyerte a GIWU, ezután pedig már leginkább csak funból játszottak, mivel előkerültek a kések és a Negev is, a mapot viszont szerencsésen, de így is behúzták.

Ezután már nem volt kérdés a végeredmény, 16-5-re győzedelmeskedett a GIWU, ezzel pedig remek napot zártak.

Tabella jelenlegi állása:

Az utolsó forduló párosításai:

03.13 SZERDA

  • 19:00 – Nice Gaming vs. GAMERZONE.GG
  • 20:00 – REVOLTE vs. 1998s
  • 21:00 – Jöttünk, láttunk, nyertünk vs. G_G
  • 22:00 – HoP eSport vs. God Is With Us
  • 23:00 – 1998s vs. G_G

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!