Nincs mára programod és VR-oznál? Mutatnunk egy remek lehetőséget!

Nincs mára programod és VR-oznál? Mutatnunk egy remek lehetőséget!

A Linkup - VR E-sport Egyesület megalakulását egy kedvezményes nyílt nappal ünneplik az alapítók Budapesten!

Aki követi oldalunkon a VR e-sport híreit, az emlékezhet a Linkup VR bárra, akik egy különleges VR e-sport csapat felépítésén dolgoznak már jó ideje, a mesterrel, Kovács Attilával még egy részletes interjút is készítettünk a VR játékok élettani hatásairól.

Nos, a Linkup most átalakult, egy szinttel feljebb lépett, ugyanis mostantól nem bárként, hanem hivatalos e-sport egyesületként üzemelnek tovább. A VR egy nagyszerű hidat képez a sportok és az e-sportok között, pontosan ezért pedig mi is fontosnak tartjuk, hogy az ilyen törekvések elérjék céljukat. A Linkup csapata továbbra is várja a lelkes VR és VR e-sport után érdeklődőket. A megalakulás ünnepére a mai napon, tehát március 15-én délelőtt 10 órától délután 17 óráig 1 óra VR-ozás mindössze 500 Ft.

Továbbá a szervezők minden órában kisorsolnak egy kupont, amely egy fél órás Angry Birds VR játékra jogosít fel. Tekintsétek meg az esemény Facebook oldalát is.

A helyek korlátozottak, tehát nem árt sietni. Hogy hova kell menni? Thaly Kálmán utca 45, 1093 Budapest. Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

Ha mélyebben érdekel ez a terület, és nem szeretnél lemaradni az aktualitásokról, akkor csatlakozz VR e-sport közösségünkhöz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!