A CoD zombi széria legikonikusabb pályáját alkották újra a Fortnite Creative-ban

A CoD zombi széria legikonikusabb pályáját alkották újra a Fortnite Creative-ban

A Nacht Der Untoten névre keresztelt pályán született meg a CoD játékok legendás zombis vonala!

Aki játszott valaha a Call of Duty: World at Warral, az tudhatja hogy a sorozat ezen része mondhatni történelmi jelentőségű, ugyanis itt jelent meg először a zombik elleni harc, itt állhattunk először párba barátainkkal, hogy egy örök szélmalomharcot vívjunk a feltámadt náci katonákkal szemben.

A harc voltaképp sosem ért véget, csak ha meghaltunk, vagy ha kiléptünk, viszont ennek ellenére is borzalmasan sok játékórát bele lehetett ölni, a pálya ugyanis megadta a taktikázás lehetőségét, barátokkal közösen pedig ultra fun volt. Ugyanez a zombi lövölde feltűnt több következő CoD részben is, természetesen más pályákat, illetve új fegyvereket és képesség lehetőségeket is kaptunk rá, de az alap koncepció szinte mindig ugyanaz maradt. Egy lelkes játékos a Fortnite Creative módjában most alapjaitól kezdve építette fel a pályát. Íme néhány kép:








Amennyire csak a Fortnite engedte, készítője, JohnBurpo igyekezett a legapróbb részletig visszaadni annak minden elemét. Természetesen határai azért a Creative módnak is vannak, mivel zombi spawner nem elérhető, így az élőhalott szerepét mindig valamelyik barátunknak kell majd betöltenie. A pályáról egyéb príma videót is készítettek a srácok, ez itt tekinthető meg:

Nacht der Untoten X Fortnite. (Humans vs Zombies Gamemode) Packed with tons of easter eggs, a point system and the classic Mystery Box! How many rounds will you survive? Map Code: 9302-4233-3656 from r/FortniteCreative

A legjobb az egészben pedig, hogy kód is érhető el hozzá, tehát ti magatok is be tudtok lépni rá: 9302-4233-3656.

Mi a mai napig imádjuk az ilyen alkotásokat, függetlenül attól, hogy saját ötlet, vagy egy meglévő dolog újraépítése. Mindkettőben hatalmas munka van, és minden tiszteletünk azoké, akik ilyen remek pályákkal örvendeztetnek meg minket. Nekem a World at War és természetesen a zombi mód is hatalmas kedvencem volt, ez a kis visszatekintés pedig meghozta ismét a kedvemet hozzá, talán ideje letörölni a port erről a klasszikusról.

Ti játszottatok a CoD zombi módok szülőatyjával?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!