Kikerültek a Flintlock Pistol statisztikái, lassú de nagy sebzésű mordályt kapunk

Kikerültek a Flintlock Pistol statisztikái, lassú de nagy sebzésű mordályt kapunk

Ez természetesen nem meglepő, hiszen a valóságban se tüzeltek vele minden másodpercben az emberek.

Néhány nappal ezelőtt felbukkant a játék fájljaiban az a fegyver, amit már a nyolcadik szezon indulása óta ismerünk, hiszen az alap betöltőképernyő közepén ott virít a kalóz barátunk kezében.

Láthatjuk még a kincses térképet itt, ami ugyebár már a játék része, illetve egy íjat, amiről egyelőre semmit sem tudni. Most azonban a Flinlock Pistol miatt vagyunk itt, ami akár már most kedden megérkezhet, bár garancia egyelőre nincs rá. Az Epic az elmúlt hetekben mindig vasárnapról hétfőre éjjel leplezte le az új tárgyat, holnap tehát talán már többet fogunk tudni.

Ahogyan az várható volt, nem ez a pisztoly lesz a leggyorsabb gépágyú a játékban, cserébe viszont akár 180-at is lő majd fejre. Íme a részletes statisztikái:


Jól látható, hogy a szürke verzió alapsebzése, tehát testre mért lövése 86-ot sebez, míg a zöldé 90-et. Ezenfelül mindkettő újratöltéséhez több mint 3 másodpercre van szükség. Ez mindössze 1 másodperccel kevesebb, mint a Heavy Sniper esetében, amiről egyébként nemrég derült ki, hogy semmilyen nerfet nem tervez rá az Epic.

Visszatérve a pisztolyra, a legtöbb sebzés a játékban duplázódik, hogyha az fejet ér, így a matek igen egyszerű, a zöld Flintlock Pistol valószínűleg 180-at is sebezhet fejre. Ez bődületesen sok, nagy esélyünk lehet vele az egy hitelésre. Természetesen mivel ez még csak leak, így a tényleges megjelenéskor a pontos adatok változhatnak. Kíváncsian várjuk, hogy a fegyver mennyire tud majd beilleszkedni a metába, hasonló típusú pisztolynak ugyanis ott van a Hand Cannon, ami fejlövés esetén szintén meglövi a 150 körüli sebzést, a tárába viszont elfér 7 töltény, és az újratöltési ideje is mindössze 2 másodperc. Tény és való, hogy leginkább az épületek ellen volt jó választás, amióta az Epic nerfelte az építmények elleni sebzését már nem is használják annyira a játékosok.

Ti várjátok a Flintlock Pistolt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!