A PewDiePie vs T-Series harc meghódította a videojátékok világát is

A PewDiePie vs T-Series harc meghódította a videojátékok világát is

A Youtube uralmáért folytatott harc kiterjedt a videojátékok világára is!

A világ legnépszerűbb youtubere, Felix "PewDiePie" Kjellberg folyamatos harcot vív a T-Series ellen a Youtube egyeduralmáért. Jelenleg még mindig PDP vezet, mivel a rajongói gyorsan aktivizálják a sokadik felhasználójukat és feliratkoznak kedvenc videósukra, ha esetleg a T-Series veszélyes közelségbe érne.

 

Egy játékfejlesztő, név szerint Thomas Brush elfogadta PewDiePie kihívását, hogy készítsen el egy játékot 14 napon belül. Brush két héten keresztül dolgozott a PDP T-Series elleni kalandjain, de végül kiállta a próbált, mivel a határidő lejárta előtt sikerült befejeznie a Zero Deaths-t.

 

A játékba eredeti PDP idézetek kerültek be, miközben a karakterrel folyamatosan püföli a T-Series sub botjait és gyűjtögeti a Monetization Coinokat. A zseniális alkotás kellően vicces, tele van mémekkel és kihívást is tartogat magában, nem véletlen, hogy azonnal sikeres lett a többi rajongó körében, sőt maga PDP is magasztalta, miközben Brush-sal együtt kipörgette a játékot.

A PewDiePie vs T-Series harc, vagy inkább háború sosem pihen és az elmúlt hónapokban már háromszor is megelőzték PDP-t. Hogy mi lesz a vége a csatározásoknak, azt egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy minden esélye megvan arra a svéd videósnak, hogy átlépje a bűvös 100 milliós feliratkozási számot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!