Zombik, battle royale és specialistek nélkül érkezhet a CoD: Modern Warfare 4

A Single-player, multiplayer és a co-op lehet a fókuszban a Modern Warfare 4-ben!

Folyamatosan érkeznek a pletykák az Infinity Ward legújabb Call of Duty játékával kapcsolatban, ami a Modern Warfare 4 nevet kaphatja. Egyelőre még nem sok hivatalos hír látott napvilágot a játékkal kapcsolatban, de ha a korábbi évekből indulunk ki, akkor 2019 végén érkezhet majd a boltokba a legújabb háborús akció lövölde.

Egy magát meg nem nevezett forrás a Game Intelnek kiszivárogtatta, hogy az MW 4-ben nem lesz zombis mód. Ez azért is furcsa, mert a 2014-es Advance Warfare óta, az összes CoD játékba bekerült ez a roppant szórakoztató kis minijáték. Először a Call of Duty: World at Warban deszkázhattuk be az ablakokat és koncolhattuk fel a hordákat, amivel a sorozat rengeteg rajongót nyert meg magának.

A forrás szerint a másik hiányzó mód a battle royale lehet majd, ami a Black Ops IIII-ben jelent meg a sorozat életében, de úgy tűnik, hogy az IW nem erőlteti egyelőre ezt a stílust. Nem volt elsöprő a sikere a Blackoutnak és a Fortnite / PUBG / Apex mellett nehéz labdába rúgni ezen a területen.

Nagy hiányzóként tekinthetünk a specialistákra is, akik a Black Ops III-ban kerültek be a CoD-ba és azóta megjelennek a különböző korokban játszódó epizódokban. Az IW visszatérhet a gyökereihez és újraalkothatja az egész franchise-t, amit az utóbbi időkben inkább az aktuális trendeknek próbált megfeleltetni. Egy ütős single-player kampány, élvezetes és pörgős multi és egy izgalmas co-op mód kell a játékba, a többiről a Call of Duty név gondoskodik. Az MW 4 sikere garantált, a kérdés csak az, hogy mit tud felmutatni az Infinity Ward, amivel a már elpártolt rajongókat, vagy a teljesen új játékosokat ráveheti arra, hogy megéri megvenni a legújabb részt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!