Úton a Gwent első kiegészítője, a Crimson Curse!

Úton a Gwent első kiegészítője, a Crimson Curse!

Az új DLC nem csak 100 új lappal, de egy rendkívül pofás előrendelői csomaggal érkezik!

A Gwent október 23-án új időszámításba kezdett, hiszen a Homecoming névre keresztelt frissítéssel teljesen átdolgozták a Witcher 3 világából ismert kártyajáték alapjait, ezzel új lehetőségeknek és stratégiai mélységeknek adva teret. A Crimson Curse névre keresztelt első kiegészítőről már hónapok óta csepegtették az információkat, és márciusban minden nap több új lapot is felfednek a nagyérdemű előtt. Ezeket a kártyákat ITT tudjátok megnézni, és érdemes gyakran visszatérni az oldalra, hiszen a tartalom naponta frissül.

Ez azonban még nem minden, hiszen az új mechanikák, kulcsszavak és kártyák mellé egy úgynevezett előrendelői csomagot is be lehet szerezni, mely a következő finomságokat tartalmazza:



A csomag ára 34.49 Euro, ami elsőre borsosnak tűnhet, ám jobban belegondolva nem is olyan rossz ajánlat, főleg ha azt is beleszámítjuk, hogy a Gwent rendszere talán a legnagylelkűbb a CCG-k piacán, hiszen ingyen, különösebb grindolás nélkül is be lehet szerezni az összes lapot.

Miért is éri meg tehát akkor az előrendelés?

  • 40 hordót kapunk, melyek csak a DLC lapjait tartalmazzák. Ez nem rossz befektetés, hiszen 101 új laphoz bizony szükségünk lenne egy tekintélyes Ore/Scrap mennyiségre, amivel az újdonsült játékosok nem biztos, hogy rendelkeznek.
  • Új kártyahátlap került be márciustól, ám ez a közelében sem jár annak a kidolgozottságnak, animáltságnak, és 3D-hatásnak, mint amilyen a Crimson Curse hátlapja. A színek és a vibráló hatás tökéletesen átadja a kiegészítő “horror” témáját, vagyis a Vérhold eljövetelét.
  • Az első legendás Leader skin, azaz az Unseen Elder Blood Armor páncélzata, mely nem egy statikus, hanem egy animált kozmetikai kiegészítő.
  • A játékban kapott kiegészítők mellett a csomag megvásárlásával értelemszerűen a fejlesztőt is támogatjuk, ezáltal a játék sikerét és térnyerését is elősegíthetjük.

A csomagot ezen az oldalon tudjátok megtekinteni, illetve megvásárolni is.

A hivatalos bejegyzés szerint ezeket a kozmetikai kiegészítőket kisebb módosításokkal a játékban is meg lehet majd elvileg szerezni, ám ennek az időpontjáról nem közöltek információt.

A kiegészítőre tehát már nem kell sokat várni, és az új szezonban egy vadonatúj meta fogja kezdetét venni. Az új kulcsszavakról egy másik cikkünkben tervezünk majd szót ejteni.

Ti mit gondoltok? Beszerzitek majd az előrendelői csomagot? Én személy szerint beruházok rá, hiszen megérdemlik a CDPR fejlesztői ezt a támogatást a megannyi izgalmas játékpercért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!