Az Epic Games bőszen teljesíti ígéretét, újabb 100 ezer dolláros in-game kupa jön

Még a világbajnokság szervezésénél mondták, hogy számos pénzdíjazásos in-game esemény lesz!

A mai frissítés tartalmával igencsak elégedettek lehetünk, kaptunk egy egész ígéretesnek tűnő fegyvert, visszatért az Impulse gránát, illetve újabb 100 ezer dolláros in-game versenyt jelentett be az Epic!

Múlthéten már tartottak egyet, az a Scallywag nevet viselte, a mostanit pedig Blackheartnek keresztelték el. Igazából a nevükön kívül nincs semmi különbség a két verseny között, csak annyi, hogy a Blackheart Solo, nem pedig Duo. De még a kvalifikáció részletei is egyeznek:

  • A Blackheartre csak azok a játékosok kvalifikálhatják magukat, akik bejutottak valamelyik Gauntlet Test Event top 3%-ába, tehát az indulók 97%-át maguk mögé utasították
  • Ám ezzel is csak a Round One-ba jutottak be, a pénzdíjazásos döntőhöz a Round One-ban is a legjobb 3000 közé kell kerülni

A rosta tehát igen erős, nagyon kevés ember juthat be, de szerencsére Magyarországról is vannak delikvensek. Ami viszont fontos, hogy az Epic Games még a világbajnokság leleplezésekor elmondta, hogy számos kisebb-nagyobb versenyt fognak rendezni az év során. A Scallywag és a Blackheart ezeknek az előszele, ugyanis ezek még csak teszt események, a beharangozóban a fejlesztők azt ígérték, hogy az év során 1 millió dolláros in-game cupok is jönnek majd, olyanok, mint a decemberben megrendezett Winter Royale.

A kvalifikációhoz szükséges Gauntlet eventek egyébként már nagyban zajlanak, szóval a lehetőség adott. A Blackheart ezen a hétvégén, tehát március 23-án és 24-én érkezik!

Sok sikert kívánunk minden indulónak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!