A Calgary lángjai mindent elsöpörtek, Maci hosszú idő után lett újra bajnok!

A Calgary lángjai mindent elsöpörtek, Maci hosszú idő után lett újra bajnok!

Ilyen sima finálét rég láthatott a nagyérdemű a magyar eNHL kupában, Maci 4:0-ára diadalmaskodott Kiskun felett a Calgary Flamessel.

Azt mondják babona nem létezik, bár egyesek szerint óvatosan kell az ilyen kijelentésekkel bánni. Mindenesetre biztosan nem a véletlen műve, hogy Maci a legutóbbi 2 és fél évben mindegyik eNHL magyar kupa döntőbe bejutott, és míg az első alkalommal aranyérmet szerzett, azóta csak az ezüsttel érhette be. Olyan ellenfelekkel szemben maradt alul szoros küzdelmekben, mint KMH Hakami, Tufabali és Kiskun. Utóbbi úriember szintén nagy szezont fut - a legutóbbi alkalommal 4:3-ra Macit múlta felül az első helyért -, hiszen újfent sikerült a fináléba verekednie magát.

Mindkét finalista parádésan teljesített a bajnokságban. Kiskun 16-0, míg Maci 13-1-el zárta az alapszakaszt, majd előbbi veretlenül, kétszer 4:0-al, utóbbi játékos pedig 4:2, 4:2 után készülhetett a mindent eldöntő csatára. Az igazán nagy csata viszont elmaradt, ugyan az első és a negyedik találkozó eredménye szoros volt (1:0 és 2:1), de a másik kettő végtelenül egyoldalúra sikeredett. Macinak ezzel sikerült visszavágnia Kiskunnak és úgy tűnik a Calgary Flames személyében egy igazán testhezálló csapatot sikerült találnia, amely szintén hozzájárult a sikerhez.

Ha érdekel titeket a magyar virtuális jégkorong és szeretnétek csatlakozni a küzdelmekhez, akkor látogassátok meg a bajnokság hivatalos oldalát!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!