Káosz és felfordulás - szombaton érkezik a magyar Rocket League Chaos Cup harmadik felvonása

Káosz és felfordulás - szombaton érkezik a magyar Rocket League Chaos Cup harmadik felvonása

Rocket League - Rumble, mutatorok, szombat délután a móka és a kacagás lesznek a főszereplők.

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Chaos Cup egynapos, 2v2 formátumú, nem éppen szokványos bajnokság. A küzdelmek során ugyanis a játékosoknak nemcsak az ellenféllel kell majd megküzdeniük, hanem más, a játékot akár döntően befolyásoló tényezőkkel is.

Alapértelmezetten a mérkőzéseken csak Rumble lesz, az élő közvetítés azonban ennél több izgalmat is kínál: a meccsek nézői dönthetik el ugyanis, hogy a játékosok melyik nem hétköznapi pályán játsszanak Rumble-t, vagy melyik hétköznapi pályán fűszerezze meg a játékmenetet egy-egy mutator, amely akár páros lábbal is felrúghat minden taktikát és stratégiát, és a játékosok „szenvedéseit” hozza előtérbe.

Az élmények miatt már bőven megéri nevezni, viszont a szervezők gondoltak nyereményekre is, egy esetleges 5. hellyel ugyanis már nem távoztok üres kézzel:

  • 1. helyezett csapat: Fejenként 5 euró Steam-pénztárca feltöltés;
  • 2. helyezett csapat: Fejenként 1db 4 eurós DLC, VAGY 1db 2 eurós DLC, valamint 2db játékbeli kulcs;
  • 3. helyezett csapat: Fejenként 2db játékbeli kulcs;
  • 4. helyezett csapat: Fejenként 1db szabadon válaszott láda + 1db játékbeli kulcs;
  • 5-6. helyezett csapatok: Fejenként 1db játékbeli kulcs;

A nevezés még nyílt, minderre péntek este, azaz holnap 23:00-ig van lehetőségetek. A bajnokság pedig szombaton, 23.-án 14:00-kor kezdődik el. A nevezés előtt a szabályzatot mindenképp olvassátok el, ezt a bajnokság Smash oldalán megtaláljátok, ahol nevezni is tudtok. Sok sikert és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!