Okostelefonra is érkezik a Gwent!

Okostelefonra is érkezik a Gwent!

A CD Projekt Red végre teljesíti a játékosok régi kívánságát.

A Gwent közönsége már régóta szerette volna elérni, hogy a játék ne csak PC-n, PS4-en és Xbox-on, de telefonon is elérhető legyen. A CD Projekt Red fejlesztőcsapata pedig biztosította ma a rajongókat arról, hogy érkezik a Gwent mobilos változata. Még idén elkezdhetjük tehát nyüstölni a játékot menet közben is, ám először csupán iPhone-ra jelenik meg a mobil verzió; az Android operációs rendszereken később lesz majd elérhető.
Jason Slama, a játék vezetőfejlesztője a  következőképpen nyilatkozott:
"Régóta készülünk már arra, hogy okostelefonokra is átültessük a Gwentet. A gyönyörű vizuális megjelenésen kívül sokat fejlesztettünk a technológiánkon, beleértve a GOG Galaxy-t, mely a Gwent többjátékos részét biztosítja, hogy elkezdhessük támogatni a mobileszközöket is. Elképzelésünk szerint mind grafikailag, mind a játékmenet terén sikeres lesz a GWENT okostelefonokon történő megjelenése, és alig várom, hogy további részleteket oszthassak meg ezzel kapcsolatban az év folyamán."
Mindenképpen jó hír ez nem csak a GWENT jelenlegi közösségének, hanem azoknak is, akik egyelőre azért nem kezdték el még a játékot, mert nincsen mobil változata.
Reméljük tehát, hogy minél hamarabb letölthetjük telefonunkra is a játékot, és ki tudja: lehet, hogy egyszer a Nintendo Switch tulajoknak is eljön az ideje.

Kövess Minket!