Ismét lecsapott az Epic Store: az Anno 1800 a következő áldozat

Ismét lecsapott az Epic Store: az Anno 1800 a következő áldozat

Az Anno 1800 is az Epic Store platformján lesz majd elérhető.

Az utóbbi hónapokban egyre több tripla A-s játék kiadója dönt úgy, hogy az Epic Games Store-t választja a megjelenés platformjául. Az Ubisoft is beállt ebbe a sorba, ugyanis a Tom Clancy's The Division 2 után, az Anno sorozat legújabb darabja, az 1800 is kizárólag az Epic Store-ban lesz elérhető, a Uplay mellett. Azoknak sem kell aggódniuk, akik már korábban megrendelték a stratégiai játékot a Steam kliensén belül, mivel az előtöltésre nyugodtan lehet még használni a Valve launcherét.

Egyelőre még csak a béta tesztek alapján tudunk következtetéseket levonni a Blue Byte legújabb Anno játékáról, de az első benyomások mindenképp pozitívak. Az első ipari forradalom virágzásának korában járunk, ahol most az a célunk, hogy létrehozzuk a legnagyobb kereskedő hatalmat, amit csak lehetséges az adott keretek között. A fókusz a gyárak építésén, üzemeltetésén és a gyarmati terjeszkedésen lesz, amit belehelyeztek egy gyönyörű világba. Úgy tűnik, hogy az Blue Byte képes lesz megújítani a sorozatot, ami a 2205-tel elkalandozott a jövőbe, de nem sok köszönet volt benne. Egy erősen közepes címmel rukkoltak elő a fejlesztők 2015-ben, amit nem lesz nehéz felülmúlni.

Hogy a Ubisoft miért döntött amellett, hogy az Epic Store-t preferálja a konkurenciával szemben? Egyelőre még nem tudni, azon kívül, hogy természetesen nagyobb részesedést kapnak az értékesített példányok után. Lehet, hogy a vásárlók annyira ellenszenvesek az Epic Games Store-ral szemben, hogy inkább a Uplay felületét használják majd a vásárláshoz? Könnyen benne van a pakliban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!