Hirdetés

Az EA sem lesz ott a 2019-es E3-on

Saját rendezvényt szervez az Electronic Arts és ezért kihagyja az E3-at!

Hirdetés

Egy újabb hatalmas cégóriás is kihagyja az E3-at, azaz az Electronic Entertainment Expot, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari kiállítását, ami minden évben elhozza a videojáték rajongók számára a kánaánt. A Sony már korábban bejelentette, hogy nem látja értelmét annak, hogy részt vegyen az expón.

A napokban az Electronic Arts jelentette be, hogy szintén negligálják az E3-at és helyette az EA Play eseményen mutatják majd be a terveiket, amik meghatározhatják a következő hónapokat és akár éveket is. Az EA Play közvetlenül az E3 előtt zajlik majd június 7-9. között Los Angelesben. A fókusz a játékokon van és nem a felesleges beszéden, ennek jegyében jöhetnek majd futószalagon a jobbnál jobb bejelentések, játékmenet videók és trailerek. A legjobban talán a Star Wars Jedi: Fallen Orderre lehetünk kíváncsiak, mert a Respawn Entertainment legutóbbi dobása, az Apex Legends is hatalmasat dobbantott világszerte. A másik cím, amire már négy éve várunk a Sea of Solitude, a különleges kalandjáték, amiben egy elhagyatott víz alatti várost fedezhetünk fel Kay-jel és deríthetjük ki, hogy mi is a bennünk rejtőző titok nyitja.

Az EA-ről mindenkinek megvan a véleménye, de az biztos, hogy az Anthem hatalmas bukását valamilyen módon orvosolni kell és ehhez az Apex Legends lehet, hogy nem lesz elég önmagában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés