Új ligával és új selejtezővel indul el a Dribble Hungary 6. szezonja

Új ligával és új selejtezővel indul el a Dribble Hungary 6. szezonja

Szombaton egy vigaszágas kieséses rendszerrel útnak indul a labda a Dribble Hungary 2v2 ligájának legújabb kiírásában.

2019. április 6-án, szombaton 14:00-kor megkezdődik kis hazánk egyik legismertebb, három hónapig tartó, ligaformátumú megmérettetése, a Dribble Hungary. A bajnokságban két osztályon belül zajlanak a küzdelmek, a másodosztályban, azaz a Challenger Divisionben jelenleg négy szabad férőhely is van.

Erre a négy férőhelyre kettő selejtezőn van lehetőség bejutni:

1) Az első selejtező április 6-án, szombaton 14:00-kor veszi kezdetét;

2) A második selejtező pedig április 20-án, szombaton 14:00-kor lesz

Mindkét selejtezőről kettő csapat juthat be a csoportkörbe: a győztes ág és a vigaszág győztesei.

A Challenger Division április 26-án pénteken kezdődik, és június közepéig tart. Az utolsó négy helyen végzett csapat búcsúzik a bajnokságtól, a harmadik és a negyedik helyezett duó a következő szezonban is a Challenger Divisionben folytathatja, az első két helyezett páros pedig egy rájátszási szakaszban az élvonal, azaz a Champion Division utolsó kettő helyén végzett csapatának valamelyikével kerül össze. A győztes a Champion Divisionben folytathatja, míg a vesztes a Challenger Divisionben.

A selejtezőkre a bajnokság hivatalos smash.gg oldalán lehet regisztrálni. Az első selejtezőre a regisztráció április 5-én 23:59-ig tart, a másodikra pedig április 19. 23:59-ig lehet nevezni. Amennyiben nem sikerül az első selejtezőn bejutni a Challenger Divisionbe, a másodikon ugyanúgy megmérettethetitek magatokat! A selejtező néhány mérkőzése képernyőre is fog majd kerülni, a Dribble Hungary Twitch-csatornáján.

Ettől a divíziótól függetlenül pedig indul egy harmadik osztály is, Starter Division néven. Ebbe az osztályba legfeljebb Diamond 2 rankon szereplő játékosok regisztrálhatnak. A bajnokság ugyanolyan formátumban kerül lebonyolításra, mint a másik kettő, az első és a második helyen záró csapatok pedig egy élőben közvetített, best of 5 gálamérkőzésen mutathatják meg, mire képesek; a győztes a 7. szezon selejtezőjére első helyen történő kiemelést kap.

Ha indulnátok a mostani selejtezőn, de nem jutottatok viszont be egyiken se a Challenger Divisionbe, a szabályok értelmében van lehetőségetek indulni a Starter Divisionben. A Starter Divisionbe a hivatalos Toornament oldalon lehet regisztrálni, április 21. 23:59-ig.  Ebben az osztályban is legfeljebb 8 csapat indulhat, így érdemes mihamarabb biztosítani ide a regisztrációtokat, ha nem szeretnétek lemaradni róla.

Várunk minél többeteket akár a pályán, akár a nézőtéren, a nevezőknek pedig sok sikert kívánunk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!