Nem szeretnének hűek lenni a nevükhöz - Győzelemre készül a szombati 3v3 tornán a 2 man squad

Nem szeretnének hűek lenni a nevükhöz - Győzelemre készül a szombati 3v3 tornán a 2 man squad

2019. április 13-án lesz a 2018-as naptári év legjobb hazai játékosainak szervezett 3v3 Invitational LAN eseménye. A bajnokságra négy, a hazai megmérettetéseken sikeres csapat jutott be, összesen 12 játékossal. Interjúsorozatunkban bemutatkoznak az egyes csapatok, illetve elmondják, hogy mire számítanak a megmérettetésen.

A 3v3 Invitational LAN elnevezésű offline tornára a 2018-as bajnokságok legjobbjainak adott pontok alapján 1. kiemeltként jutott be a 2 man squad hármasa. A csapatkapitány szerepét a 2v2 liga legtöbbet nyert bajnoka, CokeHUN tölti be, a névsorban azonban ott lesz majd Gogi, illetve egy régről ismert játékos, Szega is, akik szerepeltek korábban a Dribble Hungary élvonalában. Az összhang kulcsfontosságú lehet ebben a csapatban, így a kérdés az, sikerült-e a hátralévő időben CokeHUN-nak ütőképes triót összeraknia?

CokeHUN és Gogi képességeit ismerhetjük a Dribble Hungary 2v2 ligájának 5. szezonjáról is, Szegát azonban már régen nem láttuk ezen a színtéren. Számíthatunk-e tőletek valamilyen taktikára?

A legfontosabb taktika nyilván az összhang lesz, hogy minden játékos egységesen mozogjon, a kommunikáció pedig tökéletes legyen. Mindig a nagy pressure lesz a leglényegesebb, hogy ne hagyjunk üres teret az ellenfélnek.


Gogi nézőként már részt vett offline eseményen, Szega azonban eddig még egyik döntőn sem szerepelt. Mennyire lehet jelentős a szerepe a helyszíni izgulási faktornak?

Gogi: Jómagam is elég izgulós vagyok, úgyhogy hozzá kell szokni a dolgokhoz. Az első pár meccsen biztos izgulni fogunk, de ha egy idő után megszokjuk, menni fog minden, ugyanúgy, mintha otthonról játszanánk.


Mi a legnagyobb erőssége szerintetek a 2 man squad csapatának?

Gogi: Mindhárman elég erős playerek vagyunk, én legalábbis így látom. Coke-ot nem kell említeni, szerintem Magyarország legjobb játékosa. Ő lesz az az ember, aki egyben fogja tartani a csapatot bármikor, akár még akkor is, ha vesztésre állunk. Mindig koncentráltak leszünk, semmi sem fog minket visszatartani.


Milyen eredménnyel lennétek elégedettek a kupán?

A győzelemért indulunk, aztán ki tudja, mi lesz a vége. Nagyon örülnénk, ha ez összejönne.


Mind a 3 csapat elég erős ellenfélnek látszik, melyik csapatot tartjátok azonban a legnagyobb riválisnak?

A legnagyobb ellenfél szerintünk a Devonit Esports lesz. JusTZoly mind-game-jeivel mindig vigyázni kell majd, tudjuk mind, hogy mire képes.

ZeNeDaR egy kiváló 3v3 játékos, aki inkább a csapatjátékra megy, erre a képességére ügyelnünk kell.

Shadey pedig híres a demozásairól, ezeket megpróbáljuk majd kikerülni, hogy ne legyen ebből esélyük gólhelyzetet kialakítani.


I: Bármi egyéb vélemény, hozzászólás?

Mindannyian várjuk már, jó kis nap lesz, az biztos.


A 3v3 Invitational LAN eseménye 2019. április 13-án lesz, szombaton 14:00-i kezdéssel Budapesten, az EastsideRed Stúdióban. A bajnokságon a következő négy csapat vesz részt: a 2 man squad (CokeHUN, Gogi, Szega), a Devonit Esports (JusTZoly, Shadey, ZeNeDaR), a Cicák (Decode, Nodee, tehenke4), illetve a Beer Brothers (Ferrum, Squishy, The Black Mamba). A bajnokság vigaszágas kieséses rendszerben lesz lebonyolítva, a mérkőzések pedig élőben a Dribble Hungary Twitch-csatornáján lesznek megtekinthetők.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!