Cicavadászattal kezdi meg szereplését a Devonit eSports a 3v3 Invitation LAN-on

Cicavadászattal kezdi meg szereplését a Devonit eSports a 3v3 Invitation LAN-on

2019. április 13-án lesz a 2018-as naptári év legjobb hazai játékosainak szervezett 3v3 Invitational LAN eseménye. A bajnokságra négy, a hazai megmérettetéseken sikeres csapat jutott be, összesen 12 játékossal. Interjúsorozatunkban bemutatkoznak az egyes csapatok, illetve elmondják, hogy mire számítanak a megmérettetésen.

A 3v3 Invitational LAN 2. kiemelt csapataként a Devonit eSports csapata nagy eséllyel pályázik a győzelemre, hiszen a Shadey - JusTZoly - ZeNeDaR hármas már jól ismert a magyar bajnokságokban, utóbbi 2 játékos ráadásul nagyon sokáig együtt is játszott a 2v2 ligában. A kérdés tehát az, milyen szinten fog sikerülni az együttműködés az újonnan csatlakozó 3. játékossal.

A JusTZoly - ZeNeDaR páros általában a stabil passzjátékra és védekezésre fektette a hangsúlyt, Shadey azonban előszeretettel szedi le az ellenfeleket a pályáról. Milyen taktika várható a hármasotoktól?

Megpróbálunk alkalmazkodni egymás játékstílusához, és nem hátráltatni egymást.


Az offline döntőkben már elég jártasak vagytok, a kérdés azonban az, hogy mennyit sikerült az elmúlt időszakban együtt játszani?

Egymással borzasztó keveset gyakoroltunk, legfőképpen a 3v3 lett elhanyagolva.


Mi a legnagyobb erőssége a Devonit eSportsnak szerintetek?

Na igen… ez az, ami majd a LAN-on derül ki, mert még mi se tudjuk.


JusTZoly és ZeNeDaR a Dribble Hungary 2v2 ötödik szezonjának offline döntőjén.

Milyen eredménnyel lennétek elégedettek a kupán?

Egy dobogós helyezéssel már elégedettek vagyunk.


Mind a 3 csapat elég erős ellenfélnek látszik, de melyik csapatot tartjátok a legnagyobb riválisnak?

Legnagyobb riválisnak talán a 2 man squadot tartjuk.


Első meccsetek a Cicák ellen lesz, akik bizony egy szintén elég erős hármast alkotnak. Mire számítotok velük kapcsolatban?

Próbálunk hamar alkalmazkodni a játékstílusukhoz, és azután lecsapni!


A 3v3 Invitational LAN eseménye 2019. április 13-án lesz, szombaton 14:00-ás kezdéssel Budapesten, az EastsideRed Stúdióban. A bajnokságon a következő négy csapat vesz részt: a 2 man squad (CokeHUN, Gogi, Szega), a Devonit Esports (JusTZoly, Shadey, ZeNeDaR), a Cicák (Decode, Nodee, tehenke4), illetve a Beer Brothers (Ferrum, Squishy, The Black Mamba). A bajnokság vigaszágas kieséses rendszerben lesz lebonyolítva, a mérkőzések pedig élőben a Dribble Hungary Twitch-csatornáján lesznek megtekinthetők.

Nézd meg DribbleHungary élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!