Smooya segíti ki az EPL során a Renegades csapatát

Smooya segíti ki az EPL során a Renegades csapatát

Két játékos is vízum problémákkal küzd a Renegades csapatából.

Tegnap este látott napvilágot az a hír, miszerint a Renegades új-zélandi játékosa, Sean " Gratisfaction " Kaiwai vízum problémák végett az ezen a héten induló ESL Pro League kilencedik szezonjának első hetét ki kell hagyja.

Helyére a BIG csapatának február óta elhelyezkedő Owen " smooya " Butterfield érkezik majd, akit a BIG majd kölcsönben ad oda a Renegades-nek, így egy AWP-s játékossal tudják pótolni Gratisfaction-t. Játékosuk elvesztése azonban elég fájó lehet, hiszen az elmúlt időszakban nagyon megy az ausztrál többségű csapat szekere, ráadásul ezen a héten már bekerültek a HLTV által vezetett világranglista legjobb öt csapata közé, melyhez erősen hozzájárult a StarSeries i-League Season 7 versenyén elért TOP 4 helyezés.

Később pedig azt is bejelentették, hogy az ausztrál szervezet norvég játékosa Joakim " jkaem " Myrbostad játéka is kérdéses, hiszen még nem érkezett meg az új útlevele, így ha az nem jönne meg időben, úgy az egykoron CLG és Envy csapatában is megforduló 30 éves amerikai Stephen " reltuC " Cutler ugrik be a norvég helyére.

A Renegades az amerikai EPL-ben az " A " csoportban kapott helyet az eUnited, az INTZ és az NRG csapatai mellett, melyek közül első összecsapását majd az eUnited ellen vívják magyar idő szerint április 13-án reggel 6 órakor, ahol a végső felállás még kérdéses.

Justin "jks" Savage
Aaron "AZR" Ward
Jay "Liazz" Tregillgas
Joakim "jkaem" Myrbostad (kérdéses)
Owen "smooya" Butterfield (beugró)
Stephen "reltuC" Cutler (beugró)

Aleksandar " Kassad " Trifunović (edző)

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!