Thorin harmadik áldozatát szedi a hónapban, ezúttal a BLAST Pro Series-re támadt rá

Thorin harmadik áldozatát szedi a hónapban, ezúttal a BLAST Pro Series-re támadt rá

Thorinból megint előbújt a szabad szájú, brit kritikus.

Csöppet sem túlzok, ha azt mondom, hogy Duncan "Thorin" Shields a profi CS:GO legmegosztóbb személyisége. Ráadásul, mindezt úgy sikerült elérnie, hogy nem is fűzi semmilyen közeli viszony egy adott csapathoz, nem abban a rétegben mozog (edzők, játékosok, csapatok) akiket a leginkább ismer az átlag néző.

Leginkább úgy jellemezhető Thorin, hogy ami a szívén az a száján. Ha csak ezt a hónapot nézzük, akkor beszólt már zeusnak, majd a komplett ENCE csapatát is annyival intézte el, hogy "az ENCE a világ legtúlértékeltebb csapata." Persze mondhatjátok, hogy a kritikus véleményformálásnak ez a lényege, véleményem szerint viszont az ilyet nem lehet elintézni egy, jó esetben öt sorral Twitteren.

Mindenesetre munkámból kifolyólag sem engedhetem meg azt, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyom Thorint, így ma reggel ráakadtam arra a Twitter bejegyzésére is, amiben ezúttal a teljes BLAST Pro Series versenysorozat volt az áldozat.

"Semmilyen szinten sem érdekel a BLAST Pro Series. A színfalak mögött több emberrel is rosszindulatúan bántak, hazudtak az elemzőknek, kommentátoroknak, műsorvezetőknek. Ebbe az is beletartozik, hogy elmondásuk szerint kapcsolatot szerettek volna kiépíteni, persze sikertelenül."

Aztán hozzátette még azt is, hogy az iparágban egyedül neki van bátorsága ezt kimondani. Thorin persze nem csak a levegőbe beszél, hiszen összeférhetetlenségi problémák tényleg léteznek a Blast Pro Series-ben, ugyanis a szervező cég az a RFRSH, aki az Astralis tulajdonosa is, emellett a kommentátorok között is akadnak olyanok, akik részt vesznek a verseny rendezésében. Ezenfelül a rajongóknak már maga a lebonyolítás sem tetszik, hiszen két nap alatt lezavarják ezeket a mini versenyeket, ráadásul sokszor három BO1 pörög egyszerre, így a meccsek 66%-áról lemaradunk. Mindenki eldöntheti magának, hogy kire vagy mire hallgat én továbbra is azt mondom, hogy amíg az ilyen Thorin bejegyzések nincsenek logikailag, sőt, jogilag is alátámasztva, addig inkább viccesek, mintsem komolyak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!