Mágikus korsóiban és megmozdulásaiban bízik a Beer Brothers

2019. április 13-án lesz a 2018-as naptári év legjobb hazai játékosainak szervezett 3v3 Invitational LAN eseménye. A bajnokságra négy, a hazai megmérettetéseken sikeres csapat jutott be, összesen 12 játékossal. Interjúsorozatunkban bemutatkoznak az egyes csapatok, illetve elmondják, hogy mire számítanak a megmérettetésen.

A 3v3 Invitational LAN meglepetéscsapata lehet a Beer Brothers, hiszen tagjaikkal találkozhattunk már hébe-hóba korábbi bajnokságokon, de kirívó eredményt még nem tudtak elérni. The Black Mamba részt vett a 2v2 liga 4. és 5. szezon Challenger Divisionjében, akárcsak Squishy, aki viszont ezek mellett a 3. játékossal, Ferrummal karöltve vett részt a szinte feledés homályába merülő 2. szezon Champion Divisionjében. A jó csapatmunkában nincsen kétség, ám elég lesz-e ez ahhoz, hogy a kupa fekete lova legyenek?

Régről ismeritek már egymást, és gyakran együtt is játszotok, ám a rankbeli különbségek alapján Ferrum talán kicsit kilóg a sorból. Milyen taktikára számíthatunk tőletek, mivel tudjátok ellensúlyozni esetleg egymás hiányosságait?

Nos, taktikát nem árulhatunk el, de a The Black Mamba - Squishy páros talán tudja pótolni majd a jól ismert RL-mágus hiányosságait.


Az offline döntőket csak a közvetítésekről ismerhetitek, így nagy kérdés, hogy vajon számottevő lesz-e a LAN által okozott stressz?

Nem gondoljuk úgy, hogy nagy nyomás lenne rajtunk; mi jó kedvvel és stresszmentesen indulunk neki a megmérettetésnek, felszerelkezve megfelelő mennyiségű szesszel.


Mi a legnagyobb erőssége a Beer Brothers hármasának szerintetek?

Bárkit leiszunk, na meg ott van a fizikai erőnlétünk is. Játékon belül pedig a meglepetésszerű fake-k sorozata.


"Squishy scored." - az egyik felirat, amelyet a Beer Brothers szeretne minél többször látni a mérkőzéseken.

Milyen eredménnyel lennétek elégedettek a kupán?

Mindenki tudja, hogy mi vagyunk a leggyengébb csapat, de nem fogjuk hagyni magunkat, reménykedünk egy csoda 1. helyben.


Mind a 3 csapat erősebb ellenfélnek látszik, melyik csapatot tartjátok azonban a legnagyobb riválisnak?

Egyértelmű, hogy a 2 man squad csapata. Nehéz fegyverzettel állnak ki a színre, szerintünk ők az esélyesek.


Első meccsetek az 1. helyen kiemelt 2 man squad ellen lesz. Mire számítotok velük kapcsolatban?

Nos, reálisan gondolkodunk, ezért győzelmet nem várunk, de bízunk benne, hogy tudunk egy kis showt mutatni és legalább 1 rúgott góllal elégedettek lennénk.


Bármi egyéb vélemény, hozzászólás?

A sör legyen mindenkivel, remélem mindenki olyan jó kedvvel vág bele, mint mi. Nekünk a cél a jó hangulat és a jó meccsek lesznek.

3v3 Invitational LAN eseménye 2019. április 13-án lesz, szombaton 14:00-i kezdéssel Budapesten, az EastsideRed Stúdióban. A bajnokságon a következő négy csapat vesz részt: a 2 man squad (CokeHUN, Gogi, Szega), a Devonit Esports (JusTZoly, Shadey, ZeNeDaR), a Cicák (Decode, Nodee, tehenke4), illetve a Beer Brothers (Ferrum, Squishy, The Black Mamba). A bajnokság vigaszágas kieséses rendszerben lesz lebonyolítva, a mérkőzések pedig élőben a Dribble Hungary Twitch-csatornáján lesznek megtekinthetők.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!



Kövess Minket!