Felhívás: Bejutottál a vb vasárnapi döntőjébe? Írd meg nekünk és mi megírunk téged!

Felhívás: Bejutottál a vb vasárnapi döntőjébe? Írd meg nekünk és mi megírunk téged!

Célunk, hogy minél több magyar eredményről számolhassunk majd be, ám ehhez ti is kelletek!

Ezen a hétvégén kezdetét veszi a Fortnite világbajnokság első selejtezője, ami azt jelenti, hogy a közösség egy igen jelentős része száll harcba, hogy megmérkőzzön a több tízmillió dolláros össznyereményért. Egy nagyon hosszú procedúra veszi majd kezdetét, ugyanis a játékosoknak először az Arena Mode-ban kell teljesíteniük, ha itt megütik a szintet, akkor megnyílik nekik a szombati fordulóra az út.

Itt az út igazán meredek fordulatot vesz, innen ugyanis már csak a régiónkénti legjobb 3000 játékos mehet tovább a vasárnapi döntőbe, ahol a tét már 1 millió dollár!

Itt jöttök ti a képbe!

Mi az Esport1-nél imádjuk a magyar eredményeket, és minél több sikerről szeretnénk beszámolni. Hisszük, hogy a magyar közösség tele van jobbnál jobb Fortnite játékosokkal, akik egyszerűen csak nem elég ismertek. Egy ekkora létszámot számláló versenynél fizikai képtelenség kívülről követni az összes eredményt, ezért arra buzdítunk Titeket, hogyha bekerültök a vasárnapi döntőbe -akár egyéni, akár csapatszinten- írjátok meg nekünk. Az üzeneteiteket ERRE az email címre várjuk egy leaderboard fotóval együtt.

Még aznap készítünk egy beharangozó cikket, melybe bekerül minden magyar játékos neve, aztán a forduló után természetesen, hétfőn egy összefoglalót is olvashattok majd, melybe pedig a vasárnapi döntőn elért helyezéseiteket és élményeiteket várjuk. Legjobb, ha néhány mondatban össze is foglaljátok a meccseiteket, hogy ne csak a nyers helyezést ismerje meg a közösség. Ha közvetítettétek a mérkőzéseket, vagy a jövőben fogjátok a továbbiakat, akkor jöhet a Twitch/Youtube csatornátok linkje is!

Szeretnénk kiemelni, hogy a kupák ranglistája 30-40 perccel a kupák végeztével még frissülhet, ugyanis ha a három óra letelte előtt egy perccel még egy mérkőzésre behívja a játékosokat a rendszer, akkor az is érvényes összecsapásnak számít, és módosíthat az eredményeken. Ezért, ha ti már nem tudtok több meccset indítani, vagy nem hívott be a lezárás előtt, még nem biztos, hogy a végleges eredményt látjátok. Kérjük, hogy ennek fényében küldjétek el nekünk is a screenshotot.

Különleges alkalom lesz ez a világbajnokság, tegyük együtt még színesebbé, és örüljünk együtt minél több magyar sikernek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!