A top 200-ba is bejutottak honfitársaink - Fortnite Warmup magyar eredmények

A top 200-ba is bejutottak honfitársaink - Fortnite Warmup magyar eredmények

Vegyes eredmények születtek a tegnapi a Fortnite World Cup Warmupon, de így is volt, aki hazatudott vinni egy kis pénzt az 500 ezer dolláros kupáról!

Mondhatni tegnap még egy utolsó hype kupát rendezett az Epic Games a világbajnokság előtt, a Fortnite World Cup Warmup döntőjén minden régióból a legjobb 1500 játékos vehetett részt, ám ehhez nem volt szükséges fizikailag is a régióban tartózkodni, hiszen több magyar játékos is az NA döntőbe jutott be.

Magyar képviselőkből nem volt hiány, ott volt az EU döntőben KriszhAdvice, Paradox és Krith, az NA-ben pedig Sweet, Gavinho, MnX, MateXM8 és szintén Paradox és Krith. Utóbbi két játékos egy duot alkotott. Az eredmények a rendszer utolsó frissülése után a következők lettek:

EU

  • KriszhAdvice és Kaku: 476. hely - 300 dollár nyeremény
  • Paradox és Krith: 328. hely - 300 dollár nyeremény

NA

A játékosok találkoztak jó pár nehéz helyzettel, érdekes szituációval, Sweeték például ott voltak a top 100-ban is sokáig, az utolsó mérkőzésüket azonban nem tudták lejátszani, mert a rendszer nem hívta be őket. KriszhAdvice-ék is küzdöttek az elemekkel, az alábbi pillanat például egy csöppet sem hétköznapi bugot örökít meg:

A mérkőzéseket visszanézhetitek a játékosok Twitch csatornáin. Gratulálunk az elért helyezésekhez!

Ha te is bejutottál valamelyik régió DÖNTŐJÉBE, de nem szerepelsz a cikkben, dobj egy emailt az alábbi címre egy leaderboard fotóval együtt.

UPDATE

A bejutáshoz még nagyon közel volt 1920x1080rlygood nevű honfitársunk! Gratulálunk neki is!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!