Egykor csalással vádolt magyar CS:GO játékos is ott lesz a mai Fortnite Warmup döntőben

Egykor csalással vádolt magyar CS:GO játékos is ott lesz a mai Fortnite Warmup döntőben

Gavinho, avagy seljoy tisztán képviselné a magyarokat egy nemzetközi megmérettetésen.

A mai napon kerül megrendezésre a Fortnite World Cup Warmup nevű 500 ezer dolláros kupa, melyre a beugró nem volt más, minthogy magad mögé utasítsd Európa legjobbjait. A lécet eggyel magasabbra helyezte az Epic, a döntőbe ugyanis már nem a legjobb 3000, hanem csupán a legjobb 1500 jut be.

Aki követte a magyar CS:GO szcéna eseményeit még 2017-ben, annak a Team Rákosi név ismerős lehet. A Minor kvalifikációján szinte csodának betudható menetelést mutattak be a srácok, akik voltaképp a semmiből bukkantak fel, épp ezért nem is nagyon tudta őket senki hova tenni. Aztán elindultak a pletykák, hogy van közöttük egy-két játékos, akik mindenféle tiltott segédprogrammal élve növelik az esélyeiket a sikerre. A sztoriról részletesebben az alábbi 2017-es cikkünkben olvashattok, illetve meghallgathattok egy interjút magával gavinhoval is.

Azóta eltelt nem kevés idő, de gavinho most újra itt van, és egy teljesen másik játékban, tiszta lappal szeretne elindulni. Svéd csapattársával sikerült is villantaniuk egy nagyot, hiszen bejutottak a Fortnite World Cup Warmup döntőjébe az NA régióban.

A Warmup az utolsó olyan megmérettetés az Epic Games rendezésében, ami még a világbajnokság előtt indul el. Innentől 10 héten keresztül csak a világbajnokság selejtezői lesznek hétvégente.

A Team Rákosi egyébként nem sokkal a menetelésük után feloszlott, gavinho pedig letörölte a CS-t. Most a Fortnite-tal próbál meg új fejezetet nyitni, amihez Green abszolút jó társnak bizonyult, Season 2 óta játszanak együtt, és a kezdetektől fogva közösen fejlődtek. Más versenyeken még nem nagyon indultak, a kvalifikációkig jutottak csak el, az áttörést azonban gavinho három héttel ezelőtti gépvásárlása hozta meg. Potato PC-n ugyebár nem lehet szinte semmit színvonalasan űzni.

Az NA forduló magyar idő szerint este 10 órakor veszi majd kezdetét. Azonban nem ők az egyetlenek, akik még ott lesznek, több magyar játékosnak is drukkolhatunk ma este:

EU

NA

Ha te is bejutottál valamelyik régió DÖNTŐJÉBE, és nem szerepelsz a cikkben, dobj egy emailt az alábbi címre egy leaderboard fotóval együtt.

Sok sikert kívánunk a magyar indulóknak, az adást az alábbi csatornán követhetitek majd rendszerszinten:

Nézd meg Fortnite élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Hajrá Krisz, hajrá Sweet, hajrá Paradox, hajrá Krith és hajrá Gavinho

UPDATE - 17:27

Az EU régió tovább bővült, Astro_heloTV és The-Punisher is bejutottak, méghozzá előkelő helyen! Sok sikert!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Közvetítések