Csak a Budapest Five csapatának szurkolhatunk a SEC kilencedik szezonjában

Csak a Budapest Five csapatának szurkolhatunk a SEC kilencedik szezonjában

A Salamander Gaming állt vasárnap legközelebb a bejutáshoz.

Szombat és vasárnap zajlott a Délkelet-európai bajnokság regionális döntője, ahol négy csapat is képviselte hazánkat, vasárnapra azonban már csak egy maradt talpon a Salamander Gaming személyében. Részletes összefoglalót a szombati napról már itt is olvashattatok, ahol beszámoltunk az összes magyar csapat akkori szerepléséről. 

Szombaton tehát csak a TOP 16 és a negyeddöntők mérkőzéseit rendezték, a folytatásban pedig az elődöntőkben már csak egyetlen magyar csapatként flash-ék voltak ott, ahol a Tigenével is kiegészülő OKKLUZÁLIS FEHÉR csapatát is kiejtő román RedFear eSports együttesével csaptak össze.

Az első pályán, Mirage-on jól kezdtek a magyarok, hiszen 4-0-ra is vezettek, később 6-2-re is, a félidőt azonban már csak egy körös differenciával tudták megnyerni. A második félidőben már kiegyenlítettek a románok 10-10-re, a vezetést még ekkor sem tudták azonban megszerezni, csak pont a legjobbkor, hiszen 14-11-nél érkezett öt RedFear kör, melynek köszönhetően 16-14-re megnyerték a saját általuk választott pályát.

Train hasonlóan szorosra sikeredett, itt viszont most a RedFear vezetett 4-0-ra, de sikerült kiegyenlíteni is a Salamander csapatának 5-5-nél, a félidőt viszont nem sikerült behúzni, három körös román előnnyel várhattuk a folytatást, amit Aaron-ék egy hat körös szériával indítottak, így már ők vezettek 12-9-re. Később 13-10 is volt az állás, de ekkor megint bekeményített a RedFear, és zsinórban hat kör megnyerésével 16-13-mal megnyerték ezt a pályát is, így összességében 2-0-val vált a Salamander a bronzmérkőzés egyik tagjává.

A másik elődöntőben a bolgár FATE legyőzte a szerb Akopalipsa csapatát, így ők lettek bodito ellenfelei. Az első pályán, Inferno-n 16-5-ös, míg Mirage-on 16-12-es vereséget szenvedtek a Salamander csapata, így nem sikerült második magyar csapatként bejutni az idei SEC bajnokságába, ezért csak a meghívásban részesülő Budapest Five együttesének szurkolhatunk, akik április 25-én kezdik majd meg szereplésüket a csoportkörben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!