Így néz ki nyitott állapotban Loot Lake bunkere - spoiler videó

Így néz ki nyitott állapotban Loot Lake bunkere - spoiler videó

Vizuálisan valószínűleg még nem teljes az élmény, ám az első teóriák már megérkeztek hozzá.

A tegnapi v8.40-es frissítés végre alaposan felkavarta a nyolcadik szezon állóvizét, a patch után Loot Lake drasztikusan megváltozott, az addig Kevin darabkáit őrző terület mélyéről előkerült egy orbitális méretű bunker.

Az adatbányászok rengeteg ezzel kapcsolatos adatot találtak a fájlok mélyén, az például már biztos, hogy itt lesz valamilyen event, talán pont a középen található ajtó fog majd kinyílni. Arra azonban egyelőre senkinek nincs ötlete, hogy a gigantikus építmény mit rejthet. A gigantikus alatt egyébként tényleg gigantikusat kell érteni, hogyha kör alakú az építmény, akkor egész Loot Lake alatt ez található meg.

Az alábbi videóban FortTory bemutatta, hogy várhatóan milyen lesz az épület kinyílt formájában, egyelőre sajnos túl sok mindent nem tudhatunk meg belőle, az épület többi eleme majd valószínűleg egy másik frissítéssel kerül a helyére. Továbbá az is elképzelhető, hogy fognak még tartozni effektek a nyitott állapothoz, például lézersugarak.

A bunkerhez természetesen már megszülettek az első teóriák, FortTory is összetette a magáét. Többek között ő alkotta meg a hetedik szezonban a jégkirály, tűzkirály kapcsolatról szóló teóriát is, könnyen lehet, hogy most is erősen rátapintott a lényegre.

A teória

A leakek között feltűnt öt rúna is, amelyek a "snow runes" nevet viselik. A bunker bejáratánál öt shield alakú platform helyezkedik el, FortTory szerint e két elemnek köze lesz majd egymáshoz. A kutatások során megtalálták egy szem, vagy Iris modelljét is, amelyből öt darabot a bejárat mellett már láthatunk besüllyesztve a szerkezetbe. Elsőre olyan mintha talán szellőzők lennének, de ne feledjük, hogy ez mindeddig a föld alatt volt, minek lenne ott szellőző? Továbbá vannak kapcsolókra és lézernyalábokra utaló nyomok is; FortTory elmélete alapján az öt rúnával ezek a szemek bekapcsolhatóak lesznek, a nagy vasajtó pedig akkor nyílik ki, ha mind az öt lézer aktív lesz.

Hogy utána mi lesz, az még mindig egy nagy kérdés, arra azonban minden esély megvan, hogy a "Volcano" és a "Snow" esemény összefügg, ugyanis az adatbányászok szerint az Epic direkt használ oda nemillő neveket az eseményfájloknál, hogy ne lehessen olyan könnyen összekapcsolni őket.

Végezetül pedig elmélkedésre itt hagynánk egy kommentet Ninjatól, akit az Epic Games valószínűleg már beavatott ebbe-abba, még úgyis, hogy Ninja alapvetően szereti a közösséggel együtt átélni a történéseket.

"Úgy néz ki, mint Amerika kapitány pajzsa."

Jövőhét szerdán jön a Bosszúállók: Végjáték premiere, erre az Epic Games is fixen készül valamilyen finomsággal, elvégre nagyon közeli kapcsolatot ápolnak a filmkészítőkkel. Miért ne kapcsolódhatna az esemény valamilyen módon a filmhez?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!