Duoban sem maradtunk alul - Magyarok a Fortnite vb második heti döntőjében

Duoban sem maradtunk alul - Magyarok a Fortnite vb második heti döntőjében

A Fortnite World Cup továbbzakatol, ezúttal Duo formátumban küzdhetnek meg egymással a legjobbak.

Egy héttel ezelőtt majd két tucat honfitársunk vett részt a Fortnite világbajnokság első heti selejtező döntőjén, többen is közülük pedig még a pénzdíjazást érő helyezést is elértek. Eragonistnak külön örülhettünk, ő ugyanis nem állt meg egészen a top 100-ig.

Ma pedig érkezik a következő felvonás, és ezúttal sem lesz hiány magyar játékosokból. A Week 2 Duo formátumot hozott magával, ide csak a legjobb 1500 páros juthatott be, az offline döntőbe pedig a legjobb 4 csapat mehet majd tovább. Nézzük is, hogy kik képviselik ma Magyarországot!

Név Helyezés Pont
Sweet_ & k1ck raZguL (portugál) 170. 72
LewinFn & Alfa 182. 72
BMGxKaku (lengyel) & KriszhAdvice 519. 66
koreeyy is bad & PyKo 757. 63
Imple17 & dIER. 925. 62
Artic Dani & CallmeTatu 1405. 59

Artic Dani és CallmeTatu az alábbiakat írták még:

"Nagyon örülünk, hogy elértük ezt. A célunk az volt, hogy minden meccsen 5 pontot szerezzünk, de szerencsére sikerült ezt felülmúlni."

A döntő ma 19:00-tól veszi kezdetét, a csapatoknak újra 3 órája és/vagy 10 mérkőzése lesz arra, hogy kihozzák magukból a maximumot. Sok sikerült kívánunk minden magyar indulónak!

NE FELEDJÉTEK, TOVÁBBRA IS VÁRJUK AZ EREDMÉNYEITEKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE, AKÁR SOLO, AKÁR DUO FORMÁTUMBAN JUTOTTAK BE A VASÁRNAPI DÖNTŐBE.

Igyekszünk minél több játékost lekövetni, ám egy ekkora létszámú versenynél ez nagyon nehéz, és egyelőre még egy keresőfunkcióval se könnyítette meg az Epic Games a ranglista oldalát.

Ha te is bejutottál a week 2 döntőjébe, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet a fenti címre egy leaderboard fotóval együtt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!