Ruben és a nézői egy maratoni adás során 1 millió Ft-ot gyűjtöttek össze jótékony célra

Ruben és a nézői egy maratoni adás során 1 millió Ft-ot gyűjtöttek össze jótékony célra

A 25 órás stream minden bevétele a Gyermekleukémiai Alapítványnak ment.

Húsvét hétvégéjén Ruben egy nemes céllal ragadt egeret, a Gyermekleukémiai Alapítmánynak szervezett gyűjtést, mely végül nem kevesebb, mint 25 órán keresztül ment. A nézőknek ez idő alatt számtalan programban volt része, oly sok idő után Ruben még egy-két Fortnite mérkőzésre is visszatért.

Az adás koncepciója egyszerű volt, az a néző, aki legalább 10 dollárt donate-elt, kapott egy pörgetési lehetőséget Marbles-ön, az egyedi golyók pedig vagy Ruben és barátnője számára, vagy pedig a nézőknek jelentettek valamilyen programot. Az opciók között szerepelt, hogy átcserélik a ruháikat, Anna kisminkeli Rubent, Era és Ruben Fortnite-oznak, és még egy jó pár dolog.

A 25 órás adásba bőven belefért az is, hogy felavassák a Twitch egyik legújabb funkcióját, a Twitch Sings-t, ami egy interaktív koncertet hoz létre a közvetítő és a nézők között.

Az igencsak terjedelmesre sikerült műsor végén a beérkező donate-ek, feliratkozások, reklámok stb. után 1.056.820 Ft. gyűlt össze, melynek minden penije megy is tovább az alapítványnak.

A magyar gaming közösség ismét megmutatta, hogy együtt mire képesek, néhány héttel ezelőtt a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság szervezésében is másfél millió Forint gyűlt össze az éhező gyerekeknek.

Hatalmas köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a világunk egy kicsit jobb hely legyen. A teljes adás visszanézhető itt:

Nézd meg Ruben 24 órás jótékonysági stream a Gyermekleukémia Alapítványért | Kiknek is segítünk, és mi is az a leukémia: https://tinyurl.com/y2uunobp című tartalmát a twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!