Úgy fest, hogy a közösség megfejtette Loot Lake rúnáinak titkát

Úgy fest, hogy a közösség megfejtette Loot Lake rúnáinak titkát

Fortnite - Az öt elemből kettő már elindult rögös "útján", a jelképeik pedig arra utalhatnak, hogy hogyan kell őket beaktiválni.

A Fortnite térképén az elmúlt napok szenzációi egyértelműen a Loot Lake-en található bázis rúnái, amelyek közül az első már ment egy kört a szigeten, majd visszaérkezésekor kapcsolatba lépett a pálya túloldalán lévő vulkánnal.

Nem sokkal később a második vastömb is úgy döntött, hogy eljött az ő ideje, szépen lassan kiemelkedett a foglalatából, majd hirtelen lézerek kezdték el őt célozni.

Egy darabig lövöldözgették, aztán a tornyok elfordultak a rúnától, a cikk írásának pillanatában mindenfelé néztek, még a pályán kívülre is. Ahány meccsbe töltöttem be, annyi irányba fordultak, időnként elkezdtek újra pásztázni. Időközben a morfondírozó játékosok rájöttek, hogy az elsőre furcsának tűnő jelképek mögött nagyon is sok logika húzódhat meg, a kis rajzok valószínűleg azt mutatják be, hogy az adott elemeket hogyan kell beaktiválni.

Az első rajzolat magát a képződményt, és egy csákányt ábrázol, ami épp megcsapja azt. Valóban ezt kellett csinálnunk ahhoz, hogy a rúna visszatérjen a helyére, így az elképzelés itt abszolút helytálló.

A második kép három karikát és három vonalat mutat, amint összeérnek. Ez több mint valószínű, hogy a lézernyalábokra utal, a legújabb elképzelés szerint pedig, ha a sugarak mozgását sikerül egyszerre összehangolni, akkor történik majd valami. Nem teljesen egyértelmű, hogy ezt nekünk kell-e megcsinálnunk, vagy pedig egy adott időponthoz kötött eseményről van szó, az mindenesetre tény, hogy a nyalábok forrását meg tudjuk csapni.

Mi lesz a továbbiakban?

Ugyanezt a logikát követve a hátralévő három rúna is tartogat majd nekünk meglepetéseket.


A bal fenti rajz olyan, mintha egy épület lenne, a jobb felső pedig egyértelműen egy futó alakot ábrázol. Végül pedig az utolsó rúna teheti fel a pontot az i-re, pontosabban a drágakövet a csúcsra. Nem bocsátkoznánk bele találgatásokba, hogy milyen feladatok is várhatnak ránk a következő három rúnánál, egyelőre a másodikat kellene beaktiválni.

Egy apró megjegyzés a végére: Playgroundban az aktuális rúna helyenként bugosan viselkedik, volt hogy oszthattunk neki sebzést, cserébe időnként eltűnt a helyéről, és csak akkor jelent meg újra, ha elfordítottuk a kamerát, de olyan is volt, hogy egyszerűen nem jelent meg.

Mit gondoltok, milyen kihívásokat tartogathat még a közösségnek az Epic?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!