Kiderült mit kapunk a 10. szezonban elért teljesítményünkért

Kiderült mit kapunk a 10. szezonban elért teljesítményünkért

Hamarosan véget ér a 10. szezon, ennek alkalmából pedig gólrobbanás jár érte.

Körülbelül egy hónap van már csak hátra a Rocket League 10. szezonjából. Ez azt jelenti, hogy itt az idő, hogy kiderüljön, milyen jutalom is jár a szezonban elért rank után.

A 11. szezon hivatalos kezdési dátuma május 13. Ugyanúgy, mint a korábbi szezonokban, egyedi jutalmak járnak a Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Champion és Grand Champion rankokat elért játékosoknak. Viszont most először a Grand Champion rankot elért játékosok már nem csak a Season 10 Grand Champion címkét kapják meg, amelyet a játékosnév alá lehet kitűzni - most már ők is kapnak saját jutalmat.

Az alábbi videóban ki is derül, hogy néz ki ez a jutalom:

Ezek mellett pedig az extra módok után is jár saját Grand Champion címke. A szabály pedig ugyanaz, mint eddig: amelyik rank szezonjutalmainak feltételét teljesítetted, az adott teljesítményért járó és az összes alatta lévő jutalmait megkapod. Ha még küzdötök egy magasabb rank nyereményéért, akkor adjatok bele mindent, mert már nincs sok idő hátra május 13-ig.

A 11. szezon pedig az eddig megszokott soft resettel fog elindulni, azaz 10 rangsorolt mérkőzést kell lejátszanod majd a következő szezonban, hogy újrakalibráld az ELO-dat.

Ti milyen rankot értetek el a mostani szezonban? Hogy tetszik a gólrobbanás?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!