Két golyó, két fejes! - device büntette a HellRaisers-t 1v2-ben

A HR-nek esélye sem volt a dánok ellen, de nem is őket kell megverniük.

Az ESL Pro League kilencedik szezonjának csoportköre zajlik a napokban, ahol már csak a D csoport küzdelmeinek vége van hátra. Persze a döntőbe jutó nyolc európai csapat közül a mai nap végén még csak négyet fogunk ismerni, a csoportok 2. és 3. helyezettjei újra egymásnak feszülnek majd, a legjobb négy csapat pedig szintén a döntőbe jut majd. Természetesen ma este is érkezünk majd magyar nyelvű közvetítéssel, ahol nem csak a HellRaisers vs ex-3DMAX és az Astralis vs BIG összecsapást követhetitek, de egy kést is nyerhettek.

A HellRaisers immáron DeadFox nélkül, de itt van a D csoportban, ahol a várakozásokkal ellentétben a BIG csapatát meg tudták verni, tegnap viszont az Astralis volt az ellenfelük. Valószínűleg ANGE1-ék sem úgy álltak a dologhoz, hogy mindenképpen meg kell verniük a dánokat, de azért néhány kört sikerült ellenük is hozni. 

A mérkőzés persze gyors Astralis győzelemmel ért véget (Dust2 16-4, Inferno 16-7), ami nem is csoda, hiszen bármennyire is remekelt a HR a BIG ellen, a dánok játékával és például device fejeseivel nem tudtak mit kezdeni. Pedig Inferno első félideje nem indult rosszul, de a dánok fel tudtak zárkózni, többek között a megnyert clutch helyzeteknek is köszönhetően. Device ezúttal AK-val büntetett, pedig már szinte vert helyzetben volt, pontosan tudták a pozícióját, 3 golyó volt a fegyvere tárában, ráadásul csak 69 hp-val rendelkezett, tehát egy M4 fejes is elég lett volna neki. Ő azonban nagyon elegánsan megoldotta a kört, két tölténnyel és két fejessel megnyerte a clutch helyzetét.

Ne feledjétek, hogy ma este 18:20-tól ismét magyar nyelvű közvetítéssel várunk benneteket az EPL D csoportjának utolsó mérkőzéseivel. Az Astralis valószínűleg bebiztosítja továbbjutását, a HellRaisers-nek viszont meg kell vernie az ex-3DMAX csapatát, ha nem akarnak kiesni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!