Nevezz és nyerj! Indul az EPL GoodID küldetés!

Nevezz és nyerj! Indul az EPL GoodID küldetés!

A következő 72 órában értékes kést nyerhetsz, ha részt veszel a küldetésen. Mutatjuk, mit kell tenned!

Indul az ESL Pro League kilencedik szezonjának magyar nyelvű közvetítése, s ennek örömére a GoodID-val karöltve egy újabb nyereményjátékkal készültünk nektek! A következő 72 órában megnyerheted a Árnyéktőr | Városi Maszkolt kinézetet, ha teljesíted a küldetésben foglaltakat!

Ám, az első és legfontosabb, hogy a játékban csak akkor vehetsz részt, ha GoodID applikáción keresztül regisztráltál weboldalunkra!

A GoodID-val megéri belépni az oldalra - De, hogy is kell?

Nem tudod mi az a GoodID, vagy, hogy miként és főleg miért érdemes használni az Esport1 oldal használatához? Segítünk mindkét témában! Örömmel jelentjük be, hogy oldalunkon elérhetővé vált a felhasználó regisztrálás, amin keresztül rengeteg menő opciót érhettek el.

A küldetést az esport.hu weboldal jobb oldalán találod majd! Pontosan így:

A küldetésben meg kell válaszolnod egy egyszerű kérdést, illetve nyomon kell követned EPL közvetítésünket egy bizonyos ideig, hogy sikeresen részt tudj venni a játékunkban. Ha bármiféle anomáliával találkozol, akkor alábbi cikkünkben találsz választ a felmerülő problémákra. 

Esport1 Közösség - Gyakran előforduló anomáliák (Küldetések, pluszpontok, közvetítések)

Valamiért nem számolja a pontjaid a közvetítés? Nem tudod teljesíteni a küldetésedet? Ebben a cikkben összeszedtük a leggyakrabban előjövő hibákat, amiket egyszerűen ki lehet védeni. Az Esport1 Közösség pár hete megnyitotta a kapuit, hogy egy teljesen új élményt nyújtson nektek. Azonban a hetek során kiderült, hogy pár beállítás nem egyértelmű.

Annyit elárulunk, ahogy telik az idő, és egyre közelebb kerülünk az EPL végjátékához, úgy fog nőni a tét is! Újabb és újabb küldetésekkel fogunk jelentkezni, még értékesebb nyereményekkel! A következő csoportkör forduló például május 15-23. A döntő június 18-tól indul!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!