Így néz majd ki a Fortnite következő Bosszúálló skine, Star Lord

Az Epic ezúttal tényleg nem aprózza el és ki tudja hol a vége?

Tegnap végre megérkezett közösség által nagyon várt Bosszúállók frissítés, ahova egy teljesen új LTM is bekerült. Emellett egy rakat skint és leakeket is kaptunk, a Fekete özvegytől és az egyéb skinektől kezdve, Tilted és Retail teljes pusztulásáig.

Tegnap délután még azt is megtudtuk a túlórában dolgozó adatbányászoktól, hogy nem az előbb említett Fekete özvegy lesz az egyetlen Avengers skin a Fortnite boltjainak polcain, ugyanis a közeljövőben egy Galaxis őrzői szereplő kinézetét is megvehetjük. Egy picivel később arra is rájöttek, hogy ez bizony Star Lord lesz, ma reggelre pedig Ázsiából meg is jelentek az első képek a kinézetről, ami egyelőre nem túl bizalomgerjesztő, de legalább teljes szettet kapunk majd:

Könnyen előfordulhat viszont, hogy először a két "leggyengébb" skinét adta ki az Epic és a jövőben még jön pár, ami sokkal jellegzetesebb karaktereket implementál a játékba. Ha lehetünk banánként, akkor nem látom az akadályát annak, hogy például Hulkként szedjük szét az ellenfeleinket Tiltedben. Apropó Tilted, egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy tényleg hatalmas pusztítás vár Retailre és Tiltedre is, ugyanis a modellek közül végre sikerült a játékban is megmutatni, hogy milyen állapotba kerül az óratorony Tiltedben:

Persze a helyszín teljesen máshol van, de valószínűleg egy ilyen rom marad majd hátra az ikonikus toronyból. Emellett a jéghegy is elkezd töredezni majd, így komoly átalakuláson mehet keresztül a pálya a következő szezonra. Erre leginkább azért tippelnek sokan, mert a Ruin (pusztulás) skin tökéletesen beleillik ebbe a teóriába. Egyelőre viszont még semmi sem hivatalos, így várjuk ki a végét.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!