Update keretein belül érkezik a Rocket Pass 3 még áprilisban

Update keretein belül érkezik a Rocket Pass 3 még áprilisban

Sokáig hallgatott a Rocket Pass-ról a Psyonix, de most megszólaltak - érkezik, de nem önmagában!

Érkezik ugyanis a következő frissítés, amely az Esport Bolt nevet kapta, és nem is kell rá sokat várni. Április 16-án lesz elérhető minden platformon, és nevéhez hűen, nemcsak egy Esport bolt lesz elérhető; rá másnapra, április 17.-i kezdéssel érkezik a Rocket Pass 3.

Mi is ez az Esport Bolt?

Mostantól megmutathatod, melyik csapatnak is szurkolsz a Rocket League Esport világában. Április 16-ától ugyanis a játék e-sportjában megtalálható csapatok logóival ellátott itemek lesznek elérhetők - bővebb információ erről csak a jövő héten érkezik.

Érkezik a Rocket Pass 3

Egy új rendszerrel érkezik a Rocket Pass 3, április 17-én. Erről a rendszerről szintén nem esett további szó, az előbb írt Esport Bolthoz hasonlóan szintén a héten várható bővebb információ.

Replay FX, HDR támogatás és sok egyéb

Lesz egy új funkció a játékban, ez a Replay FX névre fog hallgatni, leginkább azok számára készült el, akik rendszeresen készítenek Rocket League-es tartalmakat. Azaz amikor megállítod a replayt egy adott pillanatban, az adott "pillanatképet" tudod szerkeszteni, mintha egy képszerkesztő programban csinálnád mindezt. Csak néhány példa erre: tudsz hátteret változtatni, vagy akár zöld hátteret is hozzáadni, tudod majd variálni a színeket, és sok egyéb is elérhető lesz. Ez a Replay FX még béta státuszban van, de ahogy élesz lesz az update, ez a funkció is teljes körűen fog működni.

További frissítések lesznek még a következők: HDR támogatás PS4, PS4 Pro és Xbox One S konzolokhoz Ezen kívül érkeznek majd új Monstercat zászlók, illetve még más egyéb is.

Ti várjátok már a Rocket Pass 3-at és az új frissítést? Mi a véleményetek róla?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!