Három kiváló pakli az ingyen Legendary-vel: Archmage Vargoth deckek Legendből

Három kiváló pakli az ingyen Legendary-vel: Archmage Vargoth deckek Legendből

Az új, ingyenes Legendary-ből is ki lehet hozni a maximumot. Három kiváló Vargoth paklit mutatunk a Standardból!

Archmage Vargothot ingyen megkapta minden játékos, aki belépett már csütörtök óta a Hearthstone-ba. A Legendary kártya rögtön berobbant a hamarosan átalakuló metába és néhány decket egészen a Legend tetejéig repített. Mik a legjobb deckek Vargoth-tal? Mutatunk nektek három kiváló változatot!

Zalae's Legend #19 Vargoth Clone Priest

Kód: AAECAa0GBgm0A5DTAqCAA42CA9aZAwyXAqEE5QTXCtHBAtjBAuXMArTOAvDPAujQAuPpApeHAwA=

A Clone Priest Vargoth nélkül is piszkosul hatékony decknek számít és az új Legendary csak még egy löketet adott ennek a változatnak. Shadow Essence-szel, Eternal Servitude-dal, vagy akár Shadow Visions-szel is kombózható a négy manás, új Legendary, de az igazán hatékony felhasználási módja Vargoth képességének mindenképp a Mind Blast elsütése. Ideális esetben könnyedén OTK-zhatunk a Blastekkel és a plusz Spell Damage-dzsel, vagy Velen extra sebzésével.

ゆむら’s Legend Vargoth Combo Priest

Kód: AAECAa0GBL7IAuX3AtKJA9aZAw34AuUE9gelCdEK0gryDPsM0cEC2MEC5cwC8vEC64oDAA==

Nem csak a Mind Blastekre lehet építeni. A Combo Priestben az Eternal Servitude lesz az elsődleges kártya, amit Vargoth mellé pörgetni érdemes, mivel hatalmas tempót generálhatunk a nagy lényekkel. Jól mutat még a dupla Extra Arms, vagy dupla Shadows Visions is, ha minden kötél szakad.

Alpha's Legend #3 Vargoth Token Druid

Kód: AAECAZICBF/+AZnTAtaZAw1A6QH9AvcD5gWFCKDNAofOApjSAp7SAtvTAoTmAtfvAgA=

A Token Druidban Archmage Vargoth mellé az Oaken Summons talán a legjobb játék, de a Swipe, vagy egy közepes boardra elsütött dupla Soul of the Forest is feladhatja a leckét az ellenfélnek. Ha szeretnétek jobban elmélyedni a deckben, akkor kérjétek CheeseHead segítségét.

A számok alapján egyértelműen a Mind Blast a legjobb varázslat Vargoth mellé, ezt követi az Oaken Summons és kisebb meglepetésre az Arcane Missiles. Nem jártok azonban rosszul, ha nem a fenti három spellt választjátok, hanem az Eternal Servitude / Shadow Essence vonalon mozogtok inkább. Egy szó, mint száz, Archmage Vargoth egy kreatív és erős kártyaként érkezett a játékba és rögtön megtalálta a helyét a legnépszerűbb verziókban. Kicsit "win more" lapnak tűnik, mivel a fenti deckek is működtek nélküle, de miért ne használná a mesekártyás, ha még jobb számokat ér el vele a pakli?!

Ti milyen deckekben próbálgattátok az új Legendary-t? Osszátok meg velünk kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!