Hotfix-szel javítja a Rocket League egyes hibáit a Psyonix

Hotfix-szel javítja a Rocket League egyes hibáit a Psyonix

Szinte a semmiből érkezett egy patch a játékhoz, amely április 30-ától, magyar idő szerint 19:00-től aktív minden platformon.

A legutóbbi, Esport Boltos update sajnos előhozott pár hibát, amely kisebb-nagyobb mértékben, de rontották a tökéletes játékélményt. A Psyonix erre reagálva, meglepő gyorsasággal, egy frissítéssel szeretne kedveskedni a játékosoknak, amelyben több, régóta sérelmezett elem is javításra került.

Kezdjük talán a legfontosabbal: a Champions Field arénán a gólszerzés pillanatában mindig megszólalt egy fülsiketítő hangeffekt, amely az aréna díszítőelemének szándékozott tűzijátékokhoz tartozott. Ez mostantól ismét a megfelelő hangerőn fog megszólalni. Ezen kívül pedig a pálya sarkaiból történő középkezdés helye is a megfelelő helyére lett igazítva - profi játékosok már panaszkodtak miatta a múltban, mostantól ugyanonnan indulsz minden pozícióból, mint bármely más pályán.

A további javítások felsorolásszerűen:

  • Ha replayt nézel, akkor a RocketID-s értesítések mostantól megjelennek.
  • [Nintendo Switch] A játék többé nem fagy ki, ha olyan profillal játszol, amely nincs összekötve Nintendo-felhasználóval.
  • DeLorean Time Machine autón a festés típusa (paint finish) mostantól jól fog megjelenni.
  • Ha egy ládában, vagy a Rocket Pass ablakán megnéztél egy bannert, előfordulhatott, hogy azt be is állította neked. Mostantól nem lesz így.
  • A 71-es hibakód (a szerverrel történő kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt) túl sokszor jelent meg online mérkőzések során. Javítva.

Végezetül pedig a fejlesztők jelezték, hogy tudnak az alábbi problémákról:

  • [Nintendo Switch] A Replay FX-ben a "Depth of Field" beállítás nem elérhető.
  • Mérkőzés végén akkor is láthatod a "Nem kaptál XP-t" ablakot, ha elég pontot szereztél online mérkőzésen (az XP-t ettől függetlenül megkapod, csak hibásan azt írja ki, hogy nem).
  • A hangeffektek indokolatlanul lehalkulhatnak online mérkőzés közben.
  • Rumble játékmódban ha a Disruptor power-uppal sújtottak téged (az autódat nem tudod lefékezni, mert folyamatosan "boostol"), és elmúlt a hatása, nem biztos, hogy fel tudsz utána venni újra boostot.
  • Ha kaptál egy ládát, amelyből volt már neked korábban, akkor először két külön helyet foglal az Inventoryban, de a játék újraindítása után már megfelelően jelenik meg.

Remélhetőleg ezek a hibák kitértek olyan elemeire is a játéknak, melyek akár titeket is zavartak a mérkőzések közben, és most már még zavartalanabb játékélménnyel tudtok küzdeni a május 13.-i szezonzárásig a magasabb rankok jutalmaiért!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!