A Forma-1 jelenlegi éllovasa is a CS:GO-val üti el a szabadidejét

A Forma-1 jelenlegi éllovasa is a CS:GO-val üti el a szabadidejét

Nem csak a focisták között hódít a CS:GO.

A közhiedelemmel ellentétben a videojátékok, vagy az e-sport meglepően gyakran találkozik az élsportolókkal. Nekünk, Counter-Strike szerelmeseknek leginkább talán Neymar juthat először eszünkbe, hiszen immár hónapok óta láthatjuk őt még focimeccs előtt is leülni a gép elé, és FalleN-ékkel vagy akár focista társaival tolni egy-két CS:GO meccset.

Biztosan rajtuk kívül rengeteg más sportoló kapcsolódik ki a játékokkal, most például a száguldó cirkusz, a Forma-1 mezőnyéből hoztam nektek két példát. Aki csak kicsit is követi az F-1-es futamokat az biztosan találkozott már Valtteri Bottas-szal. A Mercedes finn pilótája bár nem kápráztatta el szurkolót az utóbbi években, jóformán inkább Lewis Hamilton árnyékában élt, idén viszont jelenleg is ő vezeti a tabellát és négy futamból kettőt megnyert.

A Sky Sports F1 Small Talk műsorának vendége éppen Valteri Bottas volt a napokban, ahol számos, a műsor stílusából adódóan inkább vicces, kérdést tett fel neki a Sky Sports legfiatalabb riportere. Így például azt is, hogy "Mi volt a kedvenc videojátéka?" Arra azért nagy pénzt mertem volna tenni, hogy a Forma-1 játékok lesznek a válasz, arra viszont már kevesebbet, hogy mellettük a Counter-Strike is. És nem ő az egyetlen a jelenlegi mezőnyből, aki szeret vagy szeretett a CS-vel játszani. Lando Norris a McLaren Renault újonc pilótája például streamelni is szokott Twitchen, többségében versenyszimulátor címeket, de ha nem vezet, akkor bizony nála is a CS:GO fut.

Rengeteg élő adásra persze ne számítsatok, de érdemes lehet bekövetni, a szezonok között, vagy a hosszú nyári szünetben könnyen előfordulhat, hogy újra élőben lehet majd követni a saját Twitch csatornáján.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!