Hirdetés

Pixelmalacok árasztják el a világot: jön a Minecraft AR mobiljáték

A Pokémon Go ellenfelét készíti a Microsoft. Itt az első teaser videó a Minecraft AR mobiljátékáról!

Hirdetés

A Pokémon Go népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Több, mint 500 millióan töltötték már le világszerte az alkalmazást a mobiltelefonjaikra és még mindig nincs vége az őrületnek. A Detective Pikachu hamarosan megérkezik a mozikba, ennek apropóján az AR játékok koronázatlan királya még nagyobb szeletet követel a tortából. Hiába a Pokémon Go évek óta tartó egyeduralkodása két követelő is hamarosan megjelenik a piacon. Az egyik a Harry Potter: Wizards Unite!, amire már előregisztrálhattok a Google Play-en, a másik a Microsoft napokban bejelentett új címe, a Minecraft AR (Augmented Reality) mobiljáték.

A 2011-es Minecraft a valaha volt második legnagyobb eladási számmal rendelkező videojáték, amit csak a legendás Tetris előz meg a toplistán. Főleg a fiatalok körében hódít a sorozat, aminek többek között a világ legnépszerűbb youtubere, PewDiePie is köszönheti a sikerét. Nem véletlen, hogy bővíteni akarják a Minecraft univerzumot, amiről május 17-én jön majd a hivatalos Microsoft bejelentés, de addig is itt egy teaser videó.

A rövid videóból nem derül ki túl sok minden, többek között az sem, hogy ki is áll majd a fejlesztés mögött, milyen hosszútávú terveik vannak a játékkal és pontosan mire is számíthatunk majd egy AR Minecrafttól. A játék tizedik évfordulóján mindenről lehull majd a lepel, addig meg azt tanácsoljuk a rajongóknak, hogy kicsit még merüljenek el a klasszikus Minecraft homokozójában, mielőtt nekiindulnak a világnak kezükben a telefonjukkal.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • IeSportGoI 1 éve
  ...
  0 0 Válasz
 • mekler87 1 éve
  ???????
  0 0 Válasz
 • Mezeicho 1 éve
  Ezt szerintem nem volt érdemes megcsinálni már kevesen játszanak a játékkal ha 2 éve tették volna ezt még azt mondom ok.
  0 0 Válasz
 • DPeetHUN 1 éve
  Ennel nagyōn szűk tábora lesz.... Ha értitek mire cëlzok ???? és ha nagy lesz a készülék igénye még rádob egzly lapáttall nemhinném, hogy sok 10 éves használ csúcskèszüléket.....
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?