Megnyílt a CD  Projekt Red online boltja!

Megnyílt a CD Projekt Red online boltja!

Végre megszerezhetjük magunknak kedvenc Shupe plüssünket is!

A CD Projekt Red stúdió, mely leginkább a Witcher-szériáról ismert, és akik jelenleg az év egyik legjobban várt játékán, a Cyberpunk 2077-en dolgoznak, néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy megnyitják online boltjukat. Ez ma meg is történt, hiszen CD Projekt Red Store néven élesedett az eshop, ahonnan nem csak az előbb említett címekből, de a GWENT kártyajátékkal kapcsolatos relikviákat is be lehet szerezni.

Nézzük is meg, melyek lehetnek a legkelendőbb termékek!

A bolt egyik legnagyobb vonzerejű (és egyben legdrágább) tárgya a jelenleg még csak előrendelhető Geralt Ronin figura, mely jól ismert hősünket egy vadonatúj köntösben mutatja be. A bagoly szerepét egyelőre még nem tudni, de elképzelhető, hogy egy alternatív világban ő lenne Roach.

A Witcher-sorozatból érdemes lehet még egy pillantást vetni a Geraltot ábrázoló pólóra, vagy a witchereket kiképző Wolf School-mintás zoknira.

A bolt másik fő húzóerejét egyelőre a GWENTes relikviák képezhetik, azon belül is a rajongók által régóta várt beszélő Shupe plüssfigura, mely sokak számára valószínűleg az "instabuy" kategóriába tartozik.

Érdemes lehet ezenkívül még egy időtálló GWENT-es táskára is beruházni, ám a GWENT frakcióit ábrázoló kitűzők is elég csábítóak.

A Cyberpunk 2077-es szekció egyelőre még nem biztos, hogy a legkiforrottabb szekciója az oldalnak, de a játék megjelenésével ez valószínűleg változni fog. Mindenesetre vagány Samurai pólókat és pulcsikat már be is tudunk szerezni.

Az oldal alján fel is tudunk iratkozni, hogy ne maradjunk le a legfrissebb termékekről és akciókról.

Ti mit fogtok vásárolni a boltból? Melyik a kedvenc terméketek a palettáról? Én fejben már 4-5 terméket is elképzeltem otthonra, úgyhogy ideje nekiállni a megvalósításnak.

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Gwent Hungary Facebook csoport

Kövess Minket!