10 000 forint helyett ingyen húzhatjátok be az Age of Wonders III-at

10 000 forint helyett ingyen húzhatjátok be az Age of Wonders III-at

Brutális akció, amit kár lenne kihagyni. Steames Age of Wonders III-at húzhattok be ingyen!

Az utóbbi hónapok legdurvább akciójával kedveskedik nektek a Humble Bundle. Teljesen ingyen húzhatjátok be limitált ideig a Steames Age of Wonders III-at, amivel közel 10000 forintot spórolhattok!

Age of Wonders III

 

A körökre osztott stratégia szerelmeseinek kötelező darab az Age of Wonders sorozat harmadik darabja, ami még több fantasy és RPG elemmel gazdagodott és hiába 2014-es, a mai napig kellemes kikapcsolódást nyújt a battle royale-tól elárasztott videojátékok világában. Az alapjáték már önmagában megéri az árát, főleg ingyen, de érdemes behúzni a DLC-ket is, ha még teljesebb élményre vágytok. 10000 forintot spórolhattok, ha a limitált akció keretein belül lecsaptok a játékra. Május 11-én 19:00-ig él az ajánlat, ne szalasszátok el!

Divided by Sheep

 

Aranyos puzzle játéknak tűnik első ránézésre, közben a sötét humor legmélyebb bugyraiba kalauzolja el a játékost. Szeretnél félbevágni lézerrel különböző állatkákat? Akkor ez a te játékod! Május 13-án este 19:00-kor lejár az akció, érdemes tehát sietni.

Fearless Fantasy

 

Egy mobilos RPG-akció indie játékkal kedveskedik nektek a Steam, amit szintén május 13-án este 19:00-ig húzhattok be ingyen. Leon kalandjai talán nem tűnnek túl izgalmasnak, de tegyetek vele egy próbát, ha szeretitek a körökre osztott harcokat és keresitek a kihívást!

Siessetek, mert mindhárom játék csak limitált ideig érhető el!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!