The Dalaran Heist: minden információ az új Solo Adventure-ről

Végre elárulták a fejlesztők, hogy milyen lesz az új Solo Adventure, a The Dalaran Heist. Mutatunk minden információt!

A Rise of Shadows antagonistái visszatérnek, itt a The Dalaran Heist, az új Solo Adventure. Mutatjuk az összes információt, amit eddig tudunk a legújabb egyszemélyes kalandról!

Fejezetek (Chapters)

Chapter 1: Dalaran Bank

Ingyenes lesz mindenki számára és május 16-án élesedik a szervereken. Az első fejezet kulcskifejezése: a "Coin-Filled Coffers"!

Chapter 2: The Violet Hold

700 aranyba kerül majd és ez is május 16-án érkezik a játékba. A második fejezet kulcskifejezése: az "Imprisoned Minions"!

Chapter 3: Streets of Dalaran

Szintén 700 aranyért oldhatjuk majd ki a május 23-án érkező szárnyat. A harmadik fejezet kulcskifejezése: a "Crowded Streets"!

Chapter 4: The Underbelly

Ismét 700 arannyal rövidít meg minket a játék, de május 30-tól már pörgethetjük is. A negyedik fejezet kulcsszava: a "Swapped Attack and Health"!

Chapter 5: Kirin Tor Citadel

Az utolsó szárnyat is 700 goldért vesztegetik, erre azonban közel egy hónapot kell még várnunk, mivel június 6-án teszi csak elérhetővé a Blizzard. Az ötödik fejezet kulcsszava: a "Four Additional Encounters"!

 

Jutalmak

Minden teljesített fejezetért három Rise of Shadows pakk üti a markunk, ami összesen 15 X 5 lapot jelent. Az összes szárny kioldásáért Zayle, Shadow Cloak arany változatával gazdagodunk, plusz egy Golden Classic pakkal is megjutalmaz a játék.

Zayle tulajdonképpen egy új Whizbang the Wonderfulként működik majd. Öt "EVIL" deck közül kapunk egy véletlenszerűt minden meccsünkhöz, egyelőre azonban még nem derültek ki részletek ezekről a nagyon gonosz paklikról. Zayle sima változatát bárki legyárthatja 1600 dustért, a golden copy-t azonban csak a Dalaran Heisttel oldhatjuk fel. Természetesen az elmaradhatatlan hátlapokat is bemutatták, méghozzá rögtön kettőt. Az elsőt a Normal mód, a másodikat a Heroic mód teljesítése után kapjuk meg.

 

Hősök és Hero Powerek

Az első run során mindenki Mage-dzsel kezd, de a későbbi kalandokhoz szabadon választhatunk az elérhető karakterek közül. Minden hős három különböző és többnyire egyedi Hero Powerrel rendelkezik majd, azonban az első kiválasztáskor csak az alap hősképességet kapjuk meg. Minden hőshöz és minden Hero Powerhez természetesen teljesen eltérő deckek közül tudunk majd választani, ami teljesen eltérő ellenfeleket is jelent már az első szárnytól. Lehetőségünk van továbbá random decket is választani a hősünkhöz, ezzel is változatosabbak lesznek a kalandok. A második és harmadik Herpo Powert mini-questeken keresztül tudjuk majd feloldani. Ilyenekre kell gondolni, mint "Húzz fel 100 lapot"!, vagy "Fagyassz le 30 ellenséges lényt!".

Mage - Rakanishu

Hero Power #1: Fire Blast (2 mana) - Deal 1 damage

Hero Power #2: Burning Wit (1 mana) - Reduce the cost of a random card in your hand by 2

Hero Power #3: Frostburn (2 mana) - Freeze a character. If it's already Frozen, deal 2 damage

Shaman - Vessina

Hero Power #1: Totemic Call (2 mana) – Summon a random Totem

Hero Power #2: Nem ismert

Hero Power #3: Nem ismert

Hunter - Ol'barkeye

Hero Power #1: Steady Shot (2 mana) – Deal 2 damage to the enemy hero

Hero Power #2: Nem ismert

Hero Power #3: Nem ismert

Priest - Krizki

Hero Power #1: Lesser Heal (2 mana) – Restore 2 Health

Hero Power #2: Nem ismert

Hero Power #3: Nem ismert

Rogue - Captain Eudora

Hero Power #1: Dagger Mastery (2 mana) – Equip a 1/2 Dagger

Hero Power #2: Nem ismert

Hero Power #3: Cut-less (2 mana) – Deal 2 damage to an undamaged minion

Warrior - Mr. Chu

Hero Power #1: Armor Up! (2 mana) – Gain 2 Armor

Hero Power #2: Nem ismert

Hero Power #3: Nem ismert

Druid - Squemalish

Hero Power #1: Shapeshift (2 mana) – +1 Attack this turn. +1 Armor

Hero Power #2: Nem ismert

Hero Power #3: Nem ismert

Warlock - Tekahn

Hero Power #1:  Life Tap (2 mana) – Draw a card and take 2 damage

Hero Power #2: Nem ismert

Hero Power #3: Nem ismert

Paladin - George the Fallen

Hero Power #1: Reinforce (2 mana) – Summon a 1/1 Silver Hand Recruit

Hero Power #2: Nem ismert

Hero Power #3: Nem ismert

Tavern Encounters

A Dalaran Heistben lehetőségünk lesz barátságos viadalokra a pultos, Bartender Bob ellen. Ebben a módban tudjuk bővíteni módosítani a deckünket. Kidobhatunk lapokat, amikre nincs szükségünk, extra másolat adhatunk a paklihoz, vagy akár recruitolhatunk is további lényeket.

Anomaly Mode és Heroic Mode

Két új módot kapunk a Normal mellé, amik közül a Heroic nem túl izgalmas, mivel azzal már korábban találkozhattunk. Minden ellenfél erősebb, nagyobb a kihívás, egyedi hátlap a jutalom. Az Anomaly mód azonban sokkal ígéretesebbnek tűnik, mivel teljesen új feature-ről van szó. Miután az összes ellenfelet legyőztük mindegyik fejezetben, új kalandot indíthatunk, ami random effektekkel dobja meg az élményt. Ezek az effektek az egész run alatt jelen lesznek, szóval érdemes úgy építeni a decket, hogy végig mi legyünk előnyben.

Anomaly mód effektjeiből egyelőre csak a Hallucinating és a Wild Magic ismert. Utóbbi egy Yogg-Saron 2.0 érzetet kelthet bennünk, mivel minden elsütött varázslat még egyszer castolásra kerül, azonban másodjára a célpontot véletlen módon választja ki a gép.

Egyelőre ennyit tudunk a Dalaran Heistről, május 14-15-én a fejlesztők mutatják be streamen, hogy milyen izgalmakat tartogat az új egyszemélyes kaland, május 16-tól mindenki számára kipróbálható lesz a Solo Adventure!

Nektek mik az első benyomásaitok a Dalaran Heisttel kapcsolatban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!