Showdown in Dalaran: jövő héten élőben láthatjuk az új Solo Adventure-t

Két napos eseményt húztak fel a Solo Adventure köré. Jövő héten indul a Showdown in Dalaran!

A hivatalos Blizzard Twitter csatornára került ki a legújabb promókép a Showdown in Dalaran eseményről. Két napon keresztül nyúzzák majd a Solo Adventure-t nyolcan a kedvenc alkotóink közül.

Legutóbb elárulták a fejlesztők, hogy május 9-én bejelentik a pontos megjelenési dátumot, az ellenfeleket, hősöket és minden további ismeretlen elemet, szóval a következő napokban felülhetünk a hype vonatra. Lassan akkora feneket kerítenek az egyszemélyes kaland köré, ami nagyobb lesz, mint amekkorát a Rise of Shadows kapott. 

2800 aranyért, vagy 19.99 €-ért lehet majd megvásárolni a kalandot, aminek a jutalmai közül a Zayle érdekes lehet az új játékosoknak, mivel egy Whizbang 2.0-s verziót kapnak, amivel már lehet szórakozni és még haladni is a Rankeden.

A Showdown in Dalaran két napos eventje magyar idő szerint május 14-én este 7 órakor kezdődik majd és 11-ig tart, majd május 15-én ugyanebben az idősávban ismét szórakoztatnak minket hasonló tartalommal a hivatalos Blizzard Hearthstone Twitch csatornán. A holnapi bejelentésnek hatalmas dobásnak kéne lennie, mert egyelőre csak az elégedetlenkedőket hallani, legyen szó a versenymetáról és a Specialist format bukásáról, vagy a túl erős Rogue-ról.

Ti mit vártok a legújabb kalandtól?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!