Érdekességek a Tavern Brawlokról Pat Nagle előadásában

Érdekességek a Tavern Brawlokról Pat Nagle előadásában

A Hearthstone veterán designere megosztott néhány titkot a Tavern Brawlokról!

Pat Nagle nem csak azért lehet ismerős, mivel ő alkotta meg a Warcraft világának legendás horgászát, hanem a Tavern Brawlok tervezésében is oroszlánrészt vállal. Már a Hearthstone fejlesztésének első napjaiban a mesekártyákon dolgozott, így pontosan tudja mi kell a rajongóknak. A napokban a Hearthcasual podcastben mesélt a Kocsmai Bunyókról Nagle, ahol számos érdekesség kiderült a Hearthstone egyik legnépszerűbb játékmódjáról!

Tervezés

Nagle és Joe Magdalena közösen találják ki, hogy milyen legyen a következő Tavern Brawl. Nagle általában teljesen elrugaszkodik a talajtól és őrült ötleteket próbál átpréselni a szűrőn, amíg Magdalena inkább földhözragadt látásmódjával próbálja kiegyensúlyozni Nagle vehemenciáját. Egyes Brawlok kitalálása és megvalósítása nem telik egy napba sem, ilyen volt például a Top Two bunyó, amíg más verekedések sokkal több időt igényelnek, mint a Brawl of Champions verekedések. A tervezőcsapat ezen végletek között próbálja megtalálni az egészséges átmenetet.

Népszerűség és kedvencek

Az egyszerűbb Bunyók, mint a Randomonium, vagy a Top Two tarolnak a népszerűségben, mivel gyorsak és pörgősek. Könnyedén lehet goldot farmolni a legerősebb kombókkal, vagy egy nagy adag szerencsével. Nagle elárulta, hogy számára melyik két bunyó volt az all-time kedvenc. Az egyik a Clockwork Card Dealer (1. körben 1 manás lapot húzunk, 2. körben 2 manásat és így tovább), a másik a Dark Wanderer Brawl, ami a Diablo széria 20 éves évfordulójára készült és egy titkos pályát is tartalmazott.

További érdekességek

A jövőbeli Tavern Brawlokról semmilyen információt nem akart kiadni Nagle, mivel a meglepetés varázsa elmúlik, ami nagyjából az egyetlen igazi motivációt jelenti a játékosoknak, az ingyenes pakk mellett. A Tavern Brawlok arra is jók, hogy különleges mechanikákat teszteljenek, amik esetleg később a Play Mode-ban is visszaköszönhetnek, mint a Summoning Stone. Van esély rá, hogy visszatérjen a No Cards Barred Firseide Gathering Brawlhoz hasonló Bunyó (bármilyen lapokat lehetett használni, bármekkora példányszámban), azonban nem akarják ezt erőltetni, mivel a játékosok általában betörik az extra kártyákat.

A legújabb Henchmania Brawlról is megtudtunk néhány dolgot. Nagle nagyon jól szórakozott, miközben a Vex + Dr. Boom kombót pörgette. Ez az első olyan Brawl, ahol egy Class többször is szerepelhet, mint választható opció. Nagle tanácsa, hogy minél több kombinációt próbáljunk ki. Mr. Chu és George Hero Powerei valószínűleg nem ugyanazok, mint amiket a Dalaran Heistben láthatunk majd.

Ti szeretitek a Tavern Brawl módot?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!