Minden, amit egyelőre tudni a Fortnite x John Wick eseményről

Minden, amit egyelőre tudni a Fortnite x John Wick eseményről

Hivatalos bejelentés még nem volt, de csak idő kérdése lehet.

A 9. szezon kezdetével az adatbányászok rengeteg olyan információt ástak elő, amelyek csak a játék egy későbbi fázisában válnak aktuálissá. Megismerhettük közelebbről többek között a játék egyik új fegyverét, a Tactical Assault Rifle-t, melynek már a statisztikái sem számítanak titoknak.

De persze a szezon elején felmerült egy lehetséges John Wick esemény/játékmód érkezése is, rengeteg erre utaló jel került be már a pályára is. A Fortnite fejlesztői John Wick történetéhez mindig is közel álltak, erről tanúskodik a 3. szezon Tier 100-as kinézete is, akit ugyan Reapernek hívnak, és noha a kiadó sosem erősítette meg, azonban egyértelmű, hogy John Wicket ábrázolja a karakter. A 9. szezon kezdetével azonban a pályára is bekerültek olyan elemek, amelyek már tagadhatatlanul az eredeti John Wick történethez köthetőek, vegyük is sorra, hogy mit tudni eddig.

John Wick háza

Az ominózus épület a pálya keleti oldalán található Paradise Palms mellett, bármelyik mérkőzésen megszemlélhetitek.

Hotel tábla

A másik egyértelmű kapcsolat a pályán, az a Neo Tiltedben megtalálható Continental Hotel táblája, a mintázata egy az egyben megegyezik a filmben láthatóval, csak NYC helyett Neo Tilted van az aljába vésve.

Fegyverek

A John Wick filmekben természetesen jó pár mordály megfordul, most azonban egy-két egyezés megtalálható a Fortnite-ban. Ha közelebbről megnézzük John Wick AR-ét, és a Tactical Assault Rifle-t, akkor egy hasonló logót vehetünk észre a tár felett.

A legfontosabb azonban az, hogy várhatóan lesznek küldetések is.

A jutalmak kiléte egyelőre nem ismert. Ami biztosra mondható, hogy a John Wick: Chapter 3 - Parabellum Magyarországon május 16-ától látható a mozikban.

Nem ez lenne az első filmes adaptáció az Epic Games részéről, nemrég ért véget ugyanis a Marvellel közösen folytatott munka. A John Wickes kooperáció (várhatóan LTM lesz ez is) valószínűleg nem lesz akkora szabású, mint az Endgame LTM volt, de jó kis alternatív szórakozást jelenthet majd.

Tekintve, hogy a film három nap múlva a mozivásznakra kerül, a következő frissítéssel talán meg is kaphatjuk ezt az attrakcióit.

Ti szeretitek a John Wick filmeket?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!