A maga nemében újító lehet a Tactical Assault Rifle - Mutatjuk a statisztikáit

Az Epic Games a 9.00-ás frissítéssel két AR típusú fegyvert is a polcra rakott, ám nem kell aggódnunk, jön a helyükre egy szerelemgyerek.

Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a Fortnite tegnapi szezonkezdése alapjaiban forgatta fel a játékot. Ez nem is feltétlenül baj, hiszen a játék hosszútávú népszerűségét ez biztosítja be, az már más kérdés, hogy milyen áron. Az Epic Games elmondta, hogy minden szezont szeretnének úgy kezdeni, hogy a játékosok frissnek érezzék a játékmenetet, ehhez pedig bármit képesek módosítani. Ugyanitt egyébként azt is elmondták, hogy miért került vaultba a Pump Shotgun.

Viszont, az előző szezonhoz hasonlóan a játék alap töltőképernyőjének köszönhetően már tudjuk, hogy milyen tárgyi újdonságokat fogunk biztosan kapni a szezonban.

A kép jobb szélén láthatjuk a dupla pickaxe koncepcióját, eggyel odébb a kapucnis úriember kezében ott figyel a Heavy Shotgun, ami azt jelenti, hogy ebben a szezonban visszatérhet a vault mélyéről, a legfontosabb azonban a középen álló tier 100-as hős, Vendetta kezében lévő fegyver. Az a stuki a Tactical Assault Rifle lesz, melynek statisztikái a StormShieldOne jóvoltából napvilágot láttak:

  • Kék, lila és arany ritkaságokban találhatjuk majd meg
  • A sebzése várhatóan 22/23/24 lesz ritkaság szerint
  • 30 töltény fér majd a tárjába
  • Más AR-rel ellentétben Light Ammo-t használhat majd
  • A Legendary szintűnek pedig 1,98 másodperc lesz az újratöltési ideje

A fentiek közül még egyik sem megerősített információ, így készpénznek azért ne vegyük, de a Fortnite kezdete óta rengeteg olyan statisztikai szivárgás volt már, amely bizony megállta a helyét. A Light lőszeres használat egy érdekes koncepció, a nagyobb kérdés azonban az, hogy lesz-e a fegyvernek valamilyen más speciális tulajdonsága is? Láthatjuk, hogy van rajta egy sight, vajon lesz ennek gyakorlati haszna is? Egy olyan AR, amely célzás közben Holo módjára FPS módra vált még érdekes újdonságot jelenthetne a Fortnite-ban. A Scoped AR természetesen már rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, az a fegyver azonban pötyögtetésre szolgál, a Tactical AR-rel pedig a mi elképzelésünk szerint FPS célzással üríthetnénk ki pillanatok alatt a tárat.

Egyelőre nincs arról információ, hogy a fegyver mikor érkezhet, de jó eséllyel a következő 1-2 hétben megkaphatjuk, a 8. szezonban is hamar elérhetővé tette az Epic Games a töltőképernyőn promózott eszközöket.

Nektek hogy tetszik a 9. szezon?

Ne feledjétek, holnap érkezik a Fortnite World Cup 5. heti felvonása, ha bejuttok a vasárnapi fordulóba, feltétlenül írjátok meg nekünk!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!