Nagyobb a hype-ja, mint a lángja: túlértékelt Rise of Shadows lapok

Nagyobb a hype-ja, mint a lángja: túlértékelt Rise of Shadows lapok

A jóslatok alapján ezek a Rise of Shadows lapok többre lennének hivatottak, de mégsem találják a helyüket.

A Rise of Shadows lapjait a profik és a közösség is értékelte előzetesen, amikre érdemes visszatekinteni, így egy hónappal a megjelenés után. Néhány lapról lehetett tudni, hogy jól fog működni, mint az Evil Miscreant, vagy a Kalecgos, azonban az érmének két oldala van. RegisKillbin segítségével nézzük meg azokat a RoS kártyákat, amik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, legalábbis egyelőre!

Plot Twist

A Yu-Gi-Oh-ban már láthattuk ezt a képességet, a HS-ben egyelőre még nem igazán találta meg a helyét. A képesség maga elképesztően jó, mivel az egész kezünket lecserélhetjük egyetlen lap elsütésével. Sajnos a Warlock nem jó, ezért a Plot Twist sem tudta megmutatni, mekkora potenciál is rejtőzik benne.

Közösség értékelése: 3,91 / 5

Potion Vendor

Egy olcsó lény, ami csinál is valamit. Minden Priest main azonnal nyúlhatna érte, mert ki ne akarna kettőt gyógyítani minden barátságos karakterre mindössze egy manáért, sőt még egy lény is lekerül a boardra. Hiába a jó Battlecry, ha egyszerűen felesleges a Paladinba, Druidba, de még a Priestbe is. Arénéban még úgy, ahogy működik a lap, de Standardban és Wildban nyomozni kell azokat a deckeket, amik pörgetik a kis kereskedőt.

Közösség értékelése: 3,69 / 5

Desperate Measures

A Secret Paladin meglovagolta a hype-hullámokat a kiegészítő előtt, amiben fontos szerephez jutott a Desperate Measures, de végül az egész koncepció bukott egy hatalmasat az első napok után. A Never Surrender! egy jó lap, a Desperate Measures inkább átlagos, a Sec Paladin meg katasztrofális. Ennek a kombónak az eredménye, hogy hiába Twinspell, Arénán kívül nincs helye egy pakliban sem.

Közösség értékelése: 3,78 / 5

Crystal Stag

Nemrég írtunk a gyenge Epic lapokról, amik között a Crystal Stag is felbukkant. A Heal Druid átlagosnál gyengébb típusnak számít a mostani metában, hiába lehet Legenden belül szép helyezést elérni vele. A Crystal Stag őrületes képessége még Arénában sem képes megvetni a lábát.

Közösség értékelése: 3,72 / 5

Jepetto Joybuzz

Kicsit kilóg a mezőnyből a Jepetto Joybuzz, mivel fokozatosan szivárog be a Standard és Wild metába a Legendary kártya. Kombó deckekben alap, hogy próbálgatják, de már Control Shamanban és Control Warriorban is elő-előfordul. Sokkal többet vártak tőle, azonban így sem kell szégyenkeznie.

Közösség értékelése: 4,03 / 5

+1 Madame Lazul

RegisKillbin listáján nem szerepel, azonban nem lehet elmenni Madame Lazul mellett. Egy nagyszerű képességgel rendelkezik és mindössze három manába kerül a Rise of Shadows egyik fő figurája, de egyelőre alig-alig találkozhatunk vele. A Control Priest, ha működne a metában, akkor valószínű Lazul sem szerepelne ennyire gyengén, azonban egyelőre egy olyan decket sem lehet találni hozzá, ami legalább rövidtávon jól működne.

Ti melyik laptól vártatok előzetesen sokkal többet?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!